Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Vacatures

Plaats uw vacature
Hettich Benelux B.V. zoekt een Productspecialist
Voor onze maatwerk oplossingen en enkele `standaard merken` Ben je wel in voor een uitdaging? Hoeft voor jou niet alles klip en klaar te zijn? Lees dan verder, want dan is deze vacature misschien iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een Productspecialist die onze accountmanagers ondersteunt bij de verkoop van `jouw` producten. Verder organiseer je producttrainingen, volg je actief leads op en begeleidt je complexe offertes en projecten. In jouw pakket zitten een aantal bekende merken maar bovenal vertegenwoordig je onze Hettich Benelux producten. Naast het verkopen van onze standaard producten is het onder de aandacht brengen van onze maatwerkmogelijkheden een belangrijk punt. Samen met onze project engineers bedenk je creatieve oplossingen voor onze klanten. Lees het volledige profiel op onze website en stuur je sollicitatie in ter attentie van Joyce Ursinus.
29-01-2020  |  453x  | 
Verder Scientific zoekt Technisch-Commercieel vertegenwoordiger (M/V)
Voor WalloniŽ & Luxemburg Als echt uithangbord van onze firma bent u verantwoordelijk voor het prospecteren, verkopen en bewaken van projecten, variŽrend van onderhandeling tot het ontvangen van de installatie. U prospecteert in de chemische, farmaceutische, lucht- en ruimtevaartindustrie, de auto-industrie, enz., evenals de publieke sector (onderzoek- en ontwikkelingslaboratoria). Directe verkoop in combinatie met een netwerk van distributeurs, bent u de belangrijkste schakel met onze klanten, in permanent contact met het hoofdkantoor in Aartselaar (Antwerpen), evenals met onze fabrikanten in Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.
13-12-2019  |  1245x
Wilten Instrumenten zoekt verkoopmedewerker Vacature -regio BredaĖ Food and Feed markt (fulltime)
Wilten Instrumenten zoekt verkoopmedewerker
Vacature -regio BredaĖ Food and Feed markt (fulltime) Wilten Instrumenten Benelux is sinds 1952 leverancier van basis, analytische en fysische laboratoriumapparatuur. We streven ernaar om met ons team van een tiental collegaís de meest innoverende technologieŽn en producten aan onze klanten te presenteren. Functieprofiel: Binnen Wilten Instrumenten ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten uit de Food and Feed markt met technische- of applicatievragen. Je staat in nauw contact met klanten, de directie en het marketingteam. Verder vindt je het leuk om contact met (potentiŽle) klanten te hebben, ben je leergierig en verdiep je je in de markt waarin je werkt. Samen met het marketing- en salesteam ontwikkel je strategieŽn om verkoopdoelen te behalen. Je staat sterk in je schoenen en wisselt met de directie ideeŽn uit over de toekomst van Wilten Instrumenten. Hierdoor speel jij een belangrijke rol binnen de organisatie. Wat bieden wij? Het salaris is marktconform. Je zal na indiensttreding beginnen met een uitgebreid
14-10-2019  |  2390x  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag