Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Vacatures

Plaats uw vacature
NBS Scientific Benelux zoekt HR Specialist
NBS Scientific Benelux zoekt HR Specialist
NBS Scientific heeft momenteel entiteiten in BelgiŽ, Duitsland, Frankrijk, Groot-BrittanniŽ, Nederland en de Verenigde Staten en breidt haar netwerk de komende jaren verder uit. Binnen de organisatie voer je onder meer zelfstandig HR-projecten uit en ben je verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie. Je werkt nauw samen met de CEO en Financial Controller. Is deze functie iets voor jou?
09-03-2020  |  392x  | 
NBS Scientific Benelux zoekt Sales Manager BelgiŽ en Luxemburg
NBS Scientific Benelux zoekt Sales Manager BelgiŽ en Luxemburg
Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van het door NBS Scientific gevoerde producten- en dienstenportfolio aan de Life Science markt in BelgiŽ en Luxemburg. Je gebruikt je kennis, inzicht in de markt en overtuigingskracht om ons martkaandeel te vergroten en ons klantennetwerk uit te breiden. Is deze functie iets voor jou?
09-03-2020  |  327x  | 
NBS Scientific Benelux zoekt Corporate Secretaresse
NBS Scientific Benelux zoekt Corporate Secretaresse
Als Corporate Secretaresse ondersteun jij de CEO in onze organisatie. Je bent een flexibele, representatieve, stressbestendige en energieke managementondersteuner die goed tot zijn recht komt binnen een internationale werkomgeving en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je krijgt een breed takenpakket waar je meer over kan lezen in de vacature. Is deze functie iets voor jou?
09-03-2020  |  362x  | 
Boom B.V. zoekt medewerker Lab Support Inhouse bij onze klant in Zoeterwoude (32 uur)
Boom B.V. zoekt medewerker Lab Support
Inhouse bij onze klant in Zoeterwoude (32 uur) Onze missie is een wereld creŽren waarin elk laboratorium al haar tijd aan onderzoek en controle kan besteden. We zijn het eerste aanspreekpunt voor laboratorium klanten in Nederland en BelgiŽ doordat we een betrouwbare partner zijn die meedenkt, meewerkt en levert. We zijn een familiebedrijf, gevestigd in Meppel en bestaan dit jaar 125 jaar. In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid en het bedrijf is nog steeds volop in ontwikkeling. Kort samengevat zijn wij dť nummer 1 Laboratoriumleverancier met een groot aanbod aan apparatuur, benodigdheden, chemicaliŽn en disposables voor ieder laboratorium. We hebben bovendien eigen productiefaciliteiten waar we onder andere ons eigen merk chemicaliŽn produceren. Wat ga je doen? In deze zelfstandige functie ontzorg je de analisten op het laboratorium bij onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van voorraadkasten en stockrooms aan de hand van een voorraadbeheer systeem inclusief ontvangen, uitpakken,
03-03-2020  |  471x  | 
INTOS Interior Solutions zoekt een Monteur Labs Monteur labs
INTOS Interior Solutions zoekt een Monteur Labs
Monteur labs Als Monteur Labs ga jij bijdragen aan een mooie werkplek voor medewerkers die werken in het laboratorium. Met jouw technische achtergrond zie jij het als een uitdaging om ons lab meubilair zo professioneel mogelijk te plaatsen. Jij wordt onderdeel van een groeiend team waar vakmanschap centraal staat en waar jij de kans krijgt zelfstandig te kunnen werken. Jij bent hťt visitekaartje op de bouw. INTOS Lab Solutions houdt zich bezig met de volledige inrichting van verschillende type laboratoriums. Klanten zijn onder andere grote pharma bedrijven, ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen of productie bedrijven. Wat ga je doen? - Als monteur labs ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen en monteren van ons lab meubilair - Je volgt de projectplanning en koppelt terug naar de engineer - Jij bent het aanspreekpunt op de bouw, voor zowel de klant als andere collega`s (en andere partijen) aanwezig op de bouw Jij als persoon Jij hebt een flexibele werkhouding en gaat enthousiast
02-03-2020  |  237x  |   | 
INTOS Interior Solutions zoekt een Engineer Labs
INTOS Interior Solutions zoekt een Engineer Labs
Engineer labs Zoek jij een dynamische baan waarin je deel uitmaakt van een groeiend team waar vakmanschap centraal staat en waar jij je volop kunt ontwikkelen? Ons jonge team dat zich richt op de engineering en uitvoering van lab inrichting heeft plek voor een Engineer Labs. INTOS Lab Solutions houdt zich bezig met de volledige inrichting van verschillende type laboratoriums. Klanten zijn onder andere grote pharma bedrijven, ziekenhuizen, onderzoeksinstellingen of productie bedrijven. Wat ga je doen? - Jij zorgt voor een vliegende start van het project: contact met de klant/leveranciers, inmeten op locatie, opstarten van je collegaís in de werkplaats - Jij maakt technische tekeningen op basis van de klantenvraag en werkt deze uit voor productie. Tekenpakket: Revit, Vecorworks, Autocad - Jij maakt samen met de projectleider de projectplanning - Jij bent verantwoordelijk voor de inkoop - Jij bent in staat mee te denken met de klant en schroomt niet om advies te
02-03-2020  |  502x  |   | 
Hettich Benelux B.V. zoekt een Productspecialist
Voor onze maatwerk oplossingen en enkele `standaard merken` Ben je wel in voor een uitdaging? Hoeft voor jou niet alles klip en klaar te zijn? Lees dan verder, want dan is deze vacature misschien iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een Productspecialist die onze accountmanagers ondersteunt bij de verkoop van `jouw` producten. Verder organiseer je producttrainingen, volg je actief leads op en begeleidt je complexe offertes en projecten. In jouw pakket zitten een aantal bekende merken maar bovenal vertegenwoordig je onze Hettich Benelux producten. Naast het verkopen van onze standaard producten is het onder de aandacht brengen van onze maatwerkmogelijkheden een belangrijk punt. Samen met onze project engineers bedenk je creatieve oplossingen voor onze klanten. Lees het volledige profiel op onze website en stuur je sollicitatie in ter attentie van Joyce Ursinus.
29-01-2020  |  743x  | 
Verder Scientific zoekt Technisch-Commercieel vertegenwoordiger (M/V)
Voor WalloniŽ & Luxemburg Als echt uithangbord van onze firma bent u verantwoordelijk voor het prospecteren, verkopen en bewaken van projecten, variŽrend van onderhandeling tot het ontvangen van de installatie. U prospecteert in de chemische, farmaceutische, lucht- en ruimtevaartindustrie, de auto-industrie, enz., evenals de publieke sector (onderzoek- en ontwikkelingslaboratoria). Directe verkoop in combinatie met een netwerk van distributeurs, bent u de belangrijkste schakel met onze klanten, in permanent contact met het hoofdkantoor in Aartselaar (Antwerpen), evenals met onze fabrikanten in Duitsland, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk.
13-12-2019  |  1537x
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag