Vacature
26-08-2020

 

 

Wilten Instrumenten zoekt verkoopmedewerker

Vacature -regio BredaĖ Food and Feed markt (fulltime)

Vindt je het leuk om contact met (potentiŽle) klanten te hebben, ben je leergierig en verdiep je je in de markt waarin je werkt en heb je daarnaast al zakelijke commerciŽle ervaring? Lees dan verder...

Wilten Instrumenten Benelux is sinds 1952 leverancier van basis, analytische en fysische laboratoriumapparatuur. We streven ernaar om met ons team van een tiental collegaís de meest innoverende technologieŽn en producten aan onze klanten te presenteren.

Functieprofiel:

Binnen Wilten Instrumenten ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten uit de Food and Feed markt met technische- of applicatievragen. Je staat in nauw contact met klanten, de directie en het marketingteam.

Samen met het marketing- en salesteam ontwikkel je strategieŽn om verkoopdoelen te behalen. Je staat sterk in je schoenen en wisselt met de directie ideeŽn uit over de toekomst van Wilten Instrumenten. Hierdoor speel jij een belangrijke rol binnen de organisatie.

Kortom:Houd jij van een uitdagende baan met veel afwisseling? Dan zoeken wij jou.

Wat bieden wij?

Het salaris is marktconform en een bonus/provisie. Een lease auto hoort uiteraard bij de functie. Na een gedegen opleidingstraject zal je grotendeels van de tijd besteden aan persoonlijke klantenkontakten in het veld.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Gerard Wilten, zijn gegevens vindt je bij de link: contact. Voor eventuele vragen over de vacature kan je ook bellen via het algemene telefoonnummer van Wilten Instrumenten.

Kwalificaties:

- MBO+ of HBO
- Laboratoriumachtergrond in de Food and Feed markt is een prť
- Communicatief sterk in woord en geschrift: NL (vloeiend), Engels (goed), Frans is een prť
- Zakelijk & Commercieel is een vereiste
- Klantgericht
- Stressbestendig
- Resultaatgericht
- Teamplayer
- Representatief