Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Berichten mei 2019

Plaats uw bericht
Gezocht Agilent GC-MS systemen Heeft u 6890-5973 of een jonger model
Gezocht Agilent GC-MS systemen
Heeft u 6890-5973 of een jonger model Labrecycling zoekt voor een relatie in Afrika enkele Agilent GC-MS systemen. Heeft u een GC-MS systeem, welke u niet meer gebruikt of binnenkort wordt vervangen, neem dan contact met ons op. De gezochte modellen zijn: Agilent 6890Plus/6890N-5973N, 6890N-5975C of 7890A/5975C. Heeft u andere chromatografie apparatuur die u wilt verkopen? Neem dan contact op met Labrecycling.
29-05-2019  |  770x  |  Kort nieuws  | 
Aanbod laboratoriumcursussen en -opleidingen najaar 2019 Beknopt overzicht beschikbaar voor de cursussen van Avans+
Aanbod laboratoriumcursussen en -opleidingen najaar 2019
Beknopt overzicht beschikbaar voor de cursussen van Avans+ De zomer breekt bijna aan en dat betekent dat wij alweer vooruit gaan kijken naar het najaar van 2019. Zoals u van ons gewend bent hebben we voor u weer alle laboratorium cursussen en opleidingen die we najaar 2019 aanbieden op een rijtje gezet. Heeft u er al over nagedacht? De zomer is de tijd om na te denken over uw doelen die u in 2019 wilt behalen. Grijp deze kans om bij uw leidinggevende aan te geven wat uw ambities zijn die u in 2019 wilt realiseren. Heeft u daar al over nagedacht? Onze nieuwe brochure kunt u gebruiken om u te oriënteren en goed voor te bereiden. Kunnen wij u helpen? Vind u het lastig om een keuze te maken of heeft u nog andere vragen? Ons enthousiaste team staat altijd klaar om u persoonlijk te adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op.
28-05-2019  |  1098x  |  Kort nieuws  | 
DeBox Familie van BIOplastics Modulaire opbergdozen en elementen voor PCR-rekken
DeBox Familie van BIOplastics
Modulaire opbergdozen en elementen voor PCR-rekken Weg met kartonnen dozen en standaard PCR-rekken De DeBox Familie van BIOplastics bestaat uit state-of-the-art, stapelbare opbergdozen en inserts om elk gewenst rek voor PCR-buisjes en -strips te creëren. DeBox Familie biedt: •176 dozen verschillende afmetingen, hoogtes en scharnierzijden •Eindeloze opslagmogelijkheden kleine dozen passen in middelgrote dozen en middelgrote dozen passen in grote dozen •Acht verschillende kleuren •Een grote verscheidenheid aan DeBox-inserts Alle inserts kunnen met elkaar verbonden worden langs alle zijden
28-05-2019  |  998x  |  Productnieuws  | 
Biotech-verzamelgebouw Utrecht Science Park
Biotech-verzamelgebouw Utrecht Science Park
Kadans Science Partner ontwikkelt een nieuw onderkomen voor onder meer de biotechbedrijven Genmab en Merus op Utrecht Science Park. Deze incubator biedt ruimte voor meerdere ondernemingen in de life sciences die hun start up-activiteiten sneller willen opschalen. In het gebouw komt een auditorium voor 250 mensen en er komen ontmoetingsplekken, een zakencentrum en een restaurant. Het ontwerp zal duurzaam zijn conform Breeam excellent. Kadans zal samenwerken met architect Cepezed, adviesbureau Deerns en aannemer BAM Bouw en Techniek. Begin 2022 moet het er staan en kunnen blijven hun intrek nemen.
27-05-2019  |  930x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe website met webshop van NBS Scientific Eenvoudiger productinformatie vinden
Nieuwe website met webshop van NBS Scientific
Eenvoudiger productinformatie vinden Zoals u weet heten wij sinds 1 januari 2019 NBS Scientific B.V. (voorheen NovaVeth B.V.). Met deze naamsverandering is tevens ons logo en onze huisstijl veranderd. Daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Afgelopen week hebben wij onze webshop gelanceerd. Mocht u deze nog niet gezien hebben, neem dan snel een kijkje. Op deze manier kunt u nu nog eenvoudiger productinformatie vinden/aanvragen en producten aanschaffen.
22-05-2019  |  1181x  |  Kort nieuws  |   | 
Reorganization Diabetes-related Peptides for researchers
exploring a cure for people with diabetes Shirley, New York - On April 16, 2019, the global leading peptide supplier Creative Peptides announced to reorganize its diabetes-related peptides for researchers who are committed to exploring a cure for people with diabetes, a chronic disease that has made life miserable for a large proportion of the population. The latest statistics show that 422 million people have diabetes worldwide, a drastic increase from 108 million in 1980. Diabetes mellitus can be generally classified into two main types: type 1 (or insulin-dependent) and type 2 (or non-insulin-dependent). Type 1 diabetes was caused by lack of production and secretion of insulin, probably as a result of destruction of the insulin producing pancreatic β-cells. Type 2 Diabetes, featuring insulin resistance and the body’s inability to secrete enough insulin, accounts for nearly 90% of diabetes cases. “While insulin therapy remains the standard therapy for achieving and maintaining adequate glycemic
22-05-2019  |  720x  |  Kort nieuws
Nu ook verhuur van verftestapparatuur
TQC Sheen start nieuwe service U hebt voor een grote opdracht onvoldoende eigen instrumenten, of wilt eerst met een instrument werken voordat u het koopt. Huren biedt uitkomst. En ook voor wie eenmalig een instrument nodig heeft, of juist een apparaat echt niet kan missen, maar deze toch extern moet laten kalibreren, is huren een ideale mogelijkheid. Die optie biedt TQC Sheen vanaf nu als extra service aan. Ruime keuze TQC Sheen, voorheen TQC en Sheen Instruments, ontwerpt en verkoopt al tientallen jaar apparatuur om de kwaliteit van verf en oppervlakken te testen. Niet alleen draagbare instrumenten zoals een glans- of dauwpuntmeter kunnen voortaan gehuurd worden. Ook grote kostbare laboratorium apparatuur is te huur. Een overzicht van alle apparaten is te vinden op de TQC Sheen website Eenvoudig te regelen Is de keuze gemaakt, dan zorgt de verhuurspecialist voor een heldere offerte. TQC Sheen stuurt het instrument op en krijgt het na de huurperiode weer via de pakketdienst retour. Grote laboratorium
20-05-2019  |  775x  |  Kort nieuws
Innovatietools voor de zorg Marleen van Lokven
Innovatietools voor de zorg
Marleen van Lokven Met veel positieve energie kijk ik terug op InnovatietripNL. Dit is een initiatief van Joris Arts en Christian Vader, waarbij een gemêleerd gezelschap van 30 mensen, werkzaam in en voor de zorg, een tweedaagse innovatietrip door Nederland maken. Een van de doelen is deze groep enthousiastelingen te laten inspireren door succesvolle instellingen en bedrijven die actief zijn in zorginnovatie en om elkaar onderling te versterken. Kennisdeling en kruisbestuiving tussen verschillende sectoren kan zoveel opleveren, dat kan ik na deze dagen niet genoeg herhalen. En aan ideeën geen gebrek. We hoeven niet ver te reizen om te zien dat er in Nederland prachtige bedrijven zijn die werken aan innovaties voor de zorg. Van de bedrijven die we bezochten, vond ik Pacmed eruit springen. Dat bedrijf zou ik daarom in het zonnetje wil zetten. Het is een heel jong bedrijf, niet alleen werken er bijna alleen maar twintigers, het bestaat ook pas sinds 2015. Pacmed is gespecialiseerd
17-05-2019  |  1307x  |  Insight  | 
100 jaar Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) Koning Willem-Alexander woonde viering bij
100 jaar Gezondheidsdienst voor Dieren (GD)
Koning Willem-Alexander woonde viering bij Koning Willem-Alexander heeft op donderdag 16 mei de viering bijgewoond van het 100-jarig bestaan van de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD). Het (vernieuwde) laboratorium werd bezocht en er werd stilgestaan bij de internationale status van het GD qua diergezondheid, veterinaire diagnostiek en laboratoriumonderzoek. De GD komt voort uit een krachtenbundeling van Friese veehouders in 1919 om dierziekten georganiseerd te bestrijden. De onderzoeksafdeling van de GD is een van de grootste hightech veterinaire laboratoria ter wereld. Jaarlijks voert de organisatie bijna vijf miljoen laboratoriumbepalingen uit op melk-, bloed-, mest-, speeksel- en watermonsters voor onderzoek naar ziekteverwekkers. Van gestorven dieren wordt de doodsoorzaak vastgesteld.
17-05-2019  |  973x  |  Kort nieuws  | 
Zijn uw oude HPLC/ GC/ ICP-MS systemen nog geld waard? Ontvang geld voor uw oude chromatografie apparatuur
Zijn uw oude HPLC/ GC/ ICP-MS systemen nog geld waard?
Ontvang geld voor uw oude chromatografie apparatuur In het magazijn, onder een dikke laag stof, ligt apparatuur weg te roesten. Er ligt geld op de plank, zonder dat u het door heeft. Een nieuw instrument is aangeschaft en wat doen wij met het oude systeem? " Zet het maar in het magazijn neer, voor onderdelen of als back-up" . Dit is het meest gegeven antwoord. Gebeurd dit ook? Nee. Onderdelen passen niet, het kost teveel tijd en geld om de oude unit weer op te starten. Waarom biedt u uw oude HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, AAS en ICP-MS niet bij ons aan? En ontvang geld voor uw volgende investering. Labrecycling koopt gebruikte instrumenten en geeft het een 2de leven.
14-05-2019  |  1091x  |  Kort nieuws  | 
Instrumentatie & Analyse Event 2019
Instrumentatie & Analyse Event 2019
Het vernieuwde Instrumentatie & Analyse Event, gericht op (online) metingen in de industrie, vindt dit jaar plaats op woensdag 19 juni in het Van der Valk Hotel Vianen. De dag staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van instrumentatie en analyse-apparatuur. Er waren eind april 22 exposanten ingeschreven als deelnemer. Dit zijn: ABB, Badotherm Proces Instrumentatie, Batenburg Mechatronica, Bronkhorst Nederland, Daalder Techniek, De Gidts & Feldman, Elscolab, Endress + Hauser, Emerson Automation Solutions, Flexim Instruments Benelux, GE Oil & Gas, Georg Fischer, JUMO Meet- en Regeltechniek, Krohne nederland, ODS Metering Systems, Metrohm Nederland, MSA Safety, Samson Regeltechniek, Satron instruments, Sick, Teesing, VEGA en Yokogawa.
12-05-2019  |  899x  |  Kort nieuws  | 
De gevaren van blootstelling aan stoffen op de werkvloer Keynote presentatie tijdens LabSafety 2019
De gevaren van blootstelling aan stoffen op de werkvloer
Keynote presentatie tijdens LabSafety 2019 Jaarlijks sterven naar schatting 3.000 mensen als gevolg van blootstelling aan stoffen op het werk. Het actieprogramma ‘veilig werken met gevaarlijke stoffen’ moet daar iets aan doen. Henri Géron van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) gaat tijdens LabSafety dieper in op dit onderwerp. Naast de duizenden sterfgevallen als gevolg van blootstelling aan stoffen op de werkvloer worden er jaarlijks ook ruim 14.000 beroepsziektes vastgesteld, zo blijkt uit cijfers van het RIVM. Een actuele casus op dit moment is de onrust die is ontstaan rondom het gebruik van het kankerverwekkende Chroom-6 (Cr-6), onder andere in spuitcabines bij Defensie en op een NS-werkplaats in Tilburg. Géron zal Chroom 6 aanhalen tijdens zijn lezing in de hoop meer duidelijkheid te scheppen: “De doelstelling is om eenduidige en feitelijke informatie over Cr-6 aan te dragen om ongerustheid te voorkomen, maar ook door bewustwording te verbeteren over wanneer Cr-6 vrij kan komen
10-05-2019  |  933x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe Mastersip capsule filter Mastersip capsule filter is ontworpen voor het gebruik in steriele lucht en gas filtratie
Nieuwe Mastersip capsule filter
Mastersip capsule filter is ontworpen voor het gebruik in steriele lucht en gas filtratie MasterSip Capsule Filter is ontworpen voor het gebruik in steriele lucht en gas filtratie in biofarmaceutische en andere toepassingen. Gefabriceerd uit een hydrofoob PTFE membraam en een polyetherimide huis, deze capsule is een goed alternatief voor een RVS filterhuis combinatie en reduceert daarmee de operationele kosten en onderhoudstijd. Engineered polyetherimide materialen staan verschillende SIP (steam-in-place) cyclussen toe bij hoge drukken en temperaturen. Dit filter retrofits Pall Novasip TM capsule.
09-05-2019  |  959x  |  Productnieuws  | 
Nationaal Symposium Contamination Control Poly Temp Scientific aanwezig op 15 mei in Den Bosch
Nationaal Symposium Contamination Control
Poly Temp Scientific aanwezig op 15 mei in Den Bosch Op woensdag 15 mei 2019 organiseert de VCCN in 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch het jaarlijkse Nationaal Symposium Contamination Control. Voorheen beter bekend onder de naam Cleanroom Symposium. Het eerste deel van het symposium bestaat uit een parallelle lezingensessie van anderhalf uur. Nieuw dit jaar zijn de tutorials waarin onderwerpen kort en praktisch aan bod komen. Dit symposium is een uitstekende gelegenheid om naast een bezoek aan de stands van de vakbeurs in contact te komen met (nieuwe) relaties in de branche. Wij zullen het ‘Slimme’ Herasafe2030i veiligheidskabinet tentoonstellen en u graag meer vertellen over het Cell Locker systeem de i160 Thermo Scientific CO2 Incubatoren. We zien u uiteraard graag op onze stand.
08-05-2019  |  1017x  |  Kort nieuws  | 
Dag van de Lithium-Ion Batterij Dagvullend programma met seminars
Dag van de Lithium-Ion Batterij
Dagvullend programma met seminars Dupa Veiligheidstechniek organiseert een dag vullend programma omtrent de Lithium-Ion batterij. De gevaren van de Lithium-Ion batterij komen steeds vaker aan het licht. Met de aankondiging van de PGS 37 in het verschiet praten we u graag bij over deze 'nieuwe' problematiek in het opslaan van gevaarlijke stoffen. Bent u geïnteresseerd? Stuur ons een email en vraag om het aanmeldformulier. Deze sturen wij dan zo spoedig mogelijk toe. Graag tot 20 juni.
08-05-2019  |  1207x  |  Kort nieuws  | 
LabMakelaar Benelux B.V. partnerschap met MVO Nederland
LabMakelaar Benelux B.V. partnerschap met MVO Nederland
LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een sterke circulaire economie. Onze ambitie is dat het vanzelfsprekend wordt om laboratorium apparatuur en meubilair te hergebruiken (upcyclen). Bij upcycling worden de materialen, in tegenstelling tot bij recycling, nog niet van elkaar gescheiden en wordt het product in zijn geheel hergebruikt. Hetzelfde product, opnieuw ingezet. Een circulaire economie is ook gericht op hergebruik van producten met behoud van kwaliteit en waarde in een eindeloze stroom. Er zijn dan minder grondstoffen nodig voor productie, kosten worden bespaard, de stroom restafval verkleind, en milieubewust gehandeld. Hiermee wil Labmakelaar Benelux binnen de branche van laboratorium inrichting gezien worden als ambassadeur van upcycling. Men gaat dan eerst binnen het circulaire laboratoriumaanbod op zoek naar de benodigde apparatuur om het laboratorium in te richten. Pas wanneer het circulair niet verkrijgbaar is, gaat men op zoek naar nieuw. Om onze ambitie
07-05-2019  |  1227x  |  Kort nieuws  | 
Nieuwe Eclipse van Wasson-ECE Wasson-ECE Instrumentation heeft een nieuwe oplossing voor Online Capillaire Chromatografi
Nieuwe Eclipse van Wasson-ECE
Wasson-ECE Instrumentation heeft een nieuwe oplossing voor Online Capillaire Chromatografi Wasson-ECE Instrumentation heeft een nieuwe oplossing voor Online Capillaire Chromatografie, de Eclipse Process Gas Chromatograph. Het Eclipse-ontwerp komt voort uit tientallen jaren ervaring in de laboratorium- en procesanalyses. De Eclipse-proces GC kan complexe en eenvoudige analyses verwerken. De uitdaging lag tijdens de ontwikkeling van de Eclipse, in het implementeren van een hoge-resolutie capillaire gaschromatografie on-line vanwege het gebrek aan de beschikbaarheid van een zeer nauwkeurige verwarmende kolomoven. Met de nieuwe hypermoderne Eclipse-proces GC is dit probleem opgelost en kan het tot twee MicroConvection-ovens gebruiken voor geprogrammeerde temperatuurregeling van capillaire kolommen; twee isotherme ovens voor gepakte kolommen, kleppen en detectoren; een klep-inlaat-detector (VID) oven voor primaire chromatografische kleppen, inlaten en detectoren; verwarmde bruggen voor gecontroleerde monsteroverdracht; en voorbeeldpaneelopties voor complexe monsterafhandeling
06-05-2019  |  818x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe TSKGEL kolom Speciaal ontworpen Kolommen
Nieuwe TSKGEL kolom
Speciaal ontworpen Kolommen TSKgel UP-SW2000-kolommen zijn speciaal ontworpen voor de analyse van kleine eiwitten, peptiden en oligonucleotiden. De kolommen zijn gepakt met 2 μm silica-gebaseerde korrels afgeschermd met een hydrofiele diol-type gebonden fase die voorkomt dat het silica-oppervlak in wisselwerking treedt met eiwitmonsters. Ze hebben dezelfde poriegrootte als de gerenommeerde TSKgel SuperSW2000-kolommen. Daarom kunnen methoden die zijn ontwikkeld met behulp van TSKgel SuperSW2000-kolommen eenvoudig worden overgebracht naar TSKgel UP-SW2000-kolommen op conventionele HPLC-systemen en op UHPLC-systemen. Met een hogere resolutie, verbeterde piekvorm en verbeterde efficiëntie-opbrengstmethoden die robuust, reproduceerbaar en eenvoudig overdraagbaar zijn tussen UHPLC- en HPLC-systemen. De TSKgel UP-SW2000-kolommen bieden superieure reproduceerbaarheid van injectie tot injectie, van kolom tot kolom binnen dezelfde partij en van partij tot partij. % RSD-waarden voor piekparameters,
06-05-2019  |  1293x  |  Productnieuws  | 
Transportkar op maat Vergemakkelijk uw dagelijkse routine op het lab
Transportkar op maat
Vergemakkelijk uw dagelijkse routine op het lab Bronson kan door middel van hun eigen machine park producten geheel op maat produceren. Zo ook op maat gemaakte RVS transport karren. Deze op maat gemaakte karren zorgen ervoor dat het transport op het laboratorium zo efficiënt mogelijk verloopt. Daarnaast verhoogt een dergelijke transportkar het werkcomfort omdat men niet minder moet tillen. De karren kunnen indien wenselijk gemaakt worden met schuifplateaus welke men rechtstreeks in bijvoorbeeld een broedstoof kan schuiven. In overleg met de klant zullen afmetingen en dergelijke bepaald worden. Zodra deze specificaties duidelijk zijn zullen 3-D autocad tekeningen worden gemaakt welke ter goedkeur aan de klant worden aangeboden. Mocht u nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden dan kunt u uiteraard contact met ons op nemen.
06-05-2019  |  1071x  |  Kort nieuws  | 
C&W Zoutsproei kabinetten
Nu bij TQC Sheen Met een C&W Zoutsproei kabinet test je de corrosiebestendigheid van componenten en gecoate testpanelen volgens de belangrijkste nationale, internationale en zakelijke normen. Door hun betrouwbaarheid, bedieningsgemak en robuuste constructie worden de C&W Zoutsproeikabinetten wereldwijd ingezet in alle belangrijke sectoren. Het C&W-zoutsproeisysteem levert de precieze milieutestcondities die vandaag-de-dag door de industrie worden vereist. De testkasten voldoen aan alle belangrijke nationale, internationale en zakelijke normen, of overtreffen deze zelfs. Baanbrekende ontwerpen hebben C&W leidend producent van versnelde corrosie- en milieu testkabinetten gemaakt in de UK. Begin 2019 heeft TQC Sheen het Britse C&W overgenomen. Optimale werking Effectieve corrosietesten vereisen nauwe operationele controle en totale nauwkeurigheid. In de zoutsproeikasten van C&W zijn deze criteria gewaarborgd. De gemakkelijk te bereiken toegang voor vullen en steriliseren voorkomt overmatige
02-05-2019  |  753x  |  Productnieuws
Goede kwaliteitscontrole vermindert risico op listeria
Goede kwaliteitscontrole vermindert risico op listeria
In een paar weken tijd zijn er bij verschillende Nederlandse supermarkten terughaalacties verkondigd omdat er producten in de schappen liggen die Listeria bevatten. De gehaktballen van Boni, de kant-en-klaarmaaltijden van de Aldi en nog meer gehaktballen van Jan Linders, Hoogvliet en DEEN. Niet alleen het aantal besmette producten neemt meer en meer toe, ook het aantal Nederlanders dat besmet wordt met de listeriabacterie is volgens de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) in 10 jaar tijd enorm toegenomen. Wie besmet wordt met de bacterie en al een verzwakt afweersysteem heeft, kan bloedvergiftiging of een hersenvliesontsteking oplopen. Zwangere vrouwen kunnen hun ongeboren kind verliezen. Gezonde personen die de bacterie binnenkrijgen, hoeven niets van de ziekte te merken. Het besmet raken van voedsel kan op veel verschillende punten in het productieproces gebeuren. Het is daarom in sommige gevallen lastig vast te stellen wanneer het voedsel met de bacterie
02-05-2019  |  1024x  |  Kort nieuws  |   | 
Geautomatiseerde Pyrolyse met PyroVial
Geautomatiseerde Pyrolyse met PyroVial
De Gerstel pyroVial voert pyrolyseprocedures uit bij temperaturen tot 800 ° C in een speciaal monsterflesje. Minder vluchtige en thermisch labiele pyrolyseproducten kunnen worden opgelost in een geschikt oplosmiddel en daarna geanalyseerd worden met bijvoorbeeld een GC / MS of LC / MS. Vluchtige pyrolyseproducten kunnen rechtstreeks bemonsterd worden vanuit de headspace voor een GC / MS-bepaling. Automatisering Het plaatsen van een monster in de reactiekamer is eenvoudig en het pyrolyseproces is volledig geautomatiseerd dankzij de Gerstel multiPurpose Sampler (MPS robotic). PyroVial kan worden gebruikt als reactiekamer op microschaal, de gasfase kan worden vervangen door een inert gas of een reactant, indien nodig. Voedselbereidingsprocessen, zoals de Maillard-reactie, kunnen op microschaal worden gesimuleerd en de gevormde smaakcomponenten worden bepaald. Pyrolyse van polymeren, bijvoorbeeld die op basis van polaire acrylharsen, kan worden gevolgd door HPLC-bepaling
02-05-2019  |  1008x  |  Productnieuws  | 
Hoe creëer je awareness en een goede veiligheidscultuur?
Hoe creëer je awareness en een goede veiligheidscultuur?
Bij het werken met chemicaliën staat veiligheid op nummer één, maar hoe creëer je awareness bij de analisten om hun eigen veiligheid en dat van de omgeving te kunnen waarborgen? Een aantal sprekers op het LabSafety event vertellen op welke manier zij medewerkers betrekken bij het thema veilig werken. Zo vertelt Michel Stuyts van BASF hoe zijn rol als veiligheidscoach bijdraagt aan het terugdringen van het aantal ongevallen. Daarna geeft Marloes Nieuwenhuis van Saxion inzicht in het lesprogramma Veiligheid voor HBO Life Science en hoe de praktische tips uit dit programma toegepast kunnen worden in het bedrijfsleven. Begin 2011 heeft BASF het initiatief opgepakt om te gaan werken met afdelingscoaches veiligheid. Doel is het aantal ongevallen terug te dringen. Per afdeling van gemiddeld 450 personen is er een coach aangesteld. Deze afdelingscoach veiligheid vormt de buffer tussen de centrale EHS-organisatie en operations/maintenance en ondersteunende diensten. De voornaamste
02-05-2019  |  1000x  |  Kort nieuws  | 
Application notes voor Pyrolyse-GC/MS CDS heeft enkele nieuwe applicatie notes gepubliceerd
Application notes voor Pyrolyse-GC/MS
CDS heeft enkele nieuwe applicatie notes gepubliceerd CDS heeft enkele nieuwe application notes gepubliceerd waarbij Pyrolyse-GC/MS wordt toegepast op uiteenlopende gebieden. Van het analyseren van kunst en antiek tot tabak.
01-05-2019  |  1106x  |  Productbeschrijving  | 
ARCHIEF
MEI
2019
APR
2019
MRT
2019
FEB
2019
JAN
2019
DEC
2018
NOV
2018
OKT
2018
SEP
2018
AUG
2018
JUL
2018
JUN
2018
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag