Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
12-02-2019  |  542x
Deel dit bericht

Een blik in de toekomst van laboratorium automatisering

Bezoek de lezing tijdens LabAutomation 2019

Hoe ziet de toekomst van Lab Automation er uit in de drug discovery-markt? Niemand weet het precies. Waar gaan we naar toe met technologieŽn als artificiŽle intelligentie en machine learning? En wat te denken van data opslag in de cloud, privacy en security. Hoe gaat de life cycle van een monster er in de nabije toekomst uit zien en hoe gaan we samenwerken met robots?

Genmab, een internationaal opererend biotechnologiebedrijf, is gespecialiseerd in het creŽren en ontwikkelen van onderscheidende therapeutische humane antistoffen voor de behandeling van kanker. Het Lab Automation-team binnen Genmab is verantwoordelijk voor de mensvriendelijke automatisering van laboratoriumprocessen. Daarbij worden cutting edge technologieŽn geÔntroduceerd en onderhouden. Het verwerken en delen van data staat daarbij centraal. Automatisering vormt een spilfunctie in state-of-the-art geneesmiddelenontwikkeling. Martijn Bosch, Lab Automation expert bij Genmab, neemt u mee in hun visie op de toekomst van Lab Automation.

De presentatie van Martijn Bosch vindt plaats tijdens LabAutomation, op dinsdag 26 maart om 16.00 uur. Mis het niet en schrijf u nu in via de website.

Gerelateerd event

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag