Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
06-07-2018  |  498x
Deel dit bericht

Applicatie centrum AMS-Alliance

Smartchem 450 en Smartchem 600 optimale demonstratie mogelijkheden

In het nieuwe gemoderniseerde applicatie centrum van AMS-Alliance informeren wij onze klanten naar de nieuwe Smartchem technieken en uitgebreide testen worden dan uitgevoerd op de water monsters van de klanten. De Smartchem series zijn interessant om toe te passen in laboratoria waar dagelijks veel water monsters gemeten moeten worden. De systemen zijn dermate aangepast dat deze een grote bijdrage leveren aan duurzaam ondernemen. De gebruikte cuvetten worden door een slim schoonmaaksysteem hergebruikt en dat bespaart enorm op de gebruikerskosten en vermindert ook de belasting op het milieu ten opzichte van systemen die dagelijks nieuwe cuvetten moeten toepassen. Daarnaast worden de gebruikte chemicaliŽn zodanig gescheiden dat verwerking ervan ook op lagere kosten zal uitkomen. Andere technieken die in het applicatie laboratorium zijn geinstalleerd zijn o.a.de continu flow systemen van de serie Futura, die bijvoorbeeld voor de phenol index bepaling geschikt is.

Zeer innovatief is de nieuwe methode voor de BZV analyse. Deze nieuwe test genereert binnen 48 uur al resultaten en geeft dus een enorme tijdwinst. Deze nieuwe BZV wordt momenteel door de Franse overhoud bij diverse laboratoria getest.
 

Bedrijfsinformatie

Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, AMS-Alliance, Brookhaven Instruments Inc., Ambivalue BV, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Oxford Instruments Ltd Linseis GmbH en Magritek GmbH. Anaspec Solutions B.V. is een leverancier van kwalitatief hoogstaande lab- en procesapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciŽle kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 30 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiŽnte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken. Sinds 2012 is er een modern onderzoekslaboratorium bijgekomen en is het team daarna sterk uitgebreid met sales, service engineers en binnendienst medewerkers. Door gebruik te maken van een nieuwe compleet ingericht onderzoekslaboratorium en hier o.a. NMR, FT-NIR en deeltjesgrootte testen gedaan kunnen worden, hebben wij een belangrijke stap gemaakt om nieuwe toepassingen samen met de eindgebruiker tot een succes te maken. Laborama, NMR DG en FHI zijn branche verenigingen waar wij lid van zijn. Wij organiseren vaak ook zelf seminars.
Laatst bijgewerkt: 11-09-2018
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag