Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
14-05-2018  |  418x
Deel dit bericht
Het Capp Expell pipet tips reload systeem is verkrijgbaar bij NovaVeth
Het Capp Expell pipet tips reload systeem is verkrijgbaar bij NovaVeth

CAPP Expell Tips Reload system

Het Capp Expell pipet tips reload systeem is verkrijgbaar bij NovaVeth voor 10μl standaard en extra lange tips en voor de 200μl en 1000-1250μl tips. Afhankelijk van het tip volume bevatten de torens 5 of 10 racks die elk 96 tips bevatten.

Hoe werkt het?
Haal de deksel van de toren en pak het rack met de tips. Plaats het rack in het lege rek, dat daarna is gevuld met 96 tips.

Met het Expell reload systeem kunt u meerdere leveringen besparen, waardoor u verzendkosten bespaart. Het systeem bespaart namelijk wel tot 75% op volume.

Bekijk hieronder het filmpje of mail ons voor meer informatie.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Biobanking met minder ruimte, kosten en risico GenTegra-DNA-technologie
Biobanking met minder ruimte, kosten en risico
GenTegra-DNA-technologie Door gebruik te maken van de GenTegra-DNA-technologie voor droge opslag bespaart u minimaal 30% ruimte en afhankelijk van het gebruikte buisformaat zelfs 300% minder. Omdat u ruimte bespaart, verlaagt u ook uw kosten op lange termijn door jaarlijks duizenden euro’s te besparen.
07-05-2018  |  425x  |  Kort nieuws  | 
TechAward: stem op de Micronic Tube Handler Geautomatiseerd sorteren van sample storage tubes
TechAward: stem op de Micronic Tube Handler
Geautomatiseerd sorteren van sample storage tubes NovaVeth doet mee aan de TechAward in de categorie World of Laboratory. Verschillende noviteiten in de markt strijden om deze trofee en de winnaar wordt bekend gemaakt op de WoTS 2018. Het product waar NovaVeth mee hoopt te winnen is de Micronic Tube Handler, een innovatief en veelzijdig apparaat voor het geautomatiseerd sorteren van sample storage tubes. Help ons om deze award te winnen. Stem op ons. Stemmen kan tot 1 september 2018.
14-05-2018  |  487x  |  Kort nieuws  | 
Bij NovaVeth nu beschikbaar: MICRONIC Hybrid buizen
Bij NovaVeth nu beschikbaar: MICRONIC Hybrid buizen
Micronic introduceert de innovatieve Hybrid buizen, een serie buizen met externe schroefdraad met zijcodering. De eerste twee beschikbare maten zijn 0,75ml en 1,40ml. De combinatie van de volgende 4 coderingsconcepten op één tube garandeert de traceerbaarheid van de monsters: 1. Wit blanco oppervlak om uw eigen informatie op te schrijven 2. Numeriek leesbare code op de zijwand van de buis 3. 1D Barcode op de zijwand van de buis 4. 2D Data-Matrix code op de bodem van de buis
14-05-2018  |  392x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag