Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
07-03-2018  |  459x
Deel dit bericht
Q-Clamp Sanitary Tri-Clamp®

BioPure Q-Clamp is compatibel met allerlei aansluitingen

Sanitaire Tri-Clamp klem die u met één hand kunt bevestigen, geen gereedschap nodig

De meest recente innovatie van het merk BioPure van Watson-Marlow Fluid Technology Group is de Q-Clamp: een nieuwe sanitaire Tri-Clamp® klem voor vloeistofsystemen voor eenmalig gebruik, die in minder dan 5 seconden kan worden aangesloten en losgekoppeld. Deze gepatenteerde sanitaire Tri-Clamp klem kan met één hand bevestigd worden, vereist geen gereedschap en is geschikt voor gebruik in de farmaceutische en de biotechnologische industrie. Bovendien wordt deze lichtgewicht sanitaire klem ondersteund door een toonaangevend validatiepakket voor componenten die niet met vloeistoffen in aanraking komen.
De BioPure Q-Clamp kan zonder gereedschap worden vastgemaakt en verwijderd. Een uniek sluitingsmechanisme zorgt ervoor dat de klem snel met één hand kan worden gesloten, wat de belasting van de gebruiker beperkt. Een ander belangrijk voordeel is het dubbelzijdige blokkeringsmechanisme dat ervoor zorgt dat de klem gesloten blijft in het onwaarschijnlijke geval dat één kant zou loskomen.

Q-Clamp biedt de eerste echte verzegelde identificatietechnologie voor Tri-Clamp aansluitingen. De extra component kan ook worden gebruikt voor kleuridentificatie, waardoor het mogelijk wordt om de relevante onderdelen van het proces aan te geven.
Er zijn acht kleuren beschikbaar, die voor of na de montage van de klem aangebracht kunnen worden.

Q-Clamp wordt vervaardigd en verpakt in een cleanroom van ISO-klasse 7 en voldoet aan de huidige industrienormen, waaronder ISO 10993: delen 5, 6, 10 en 11, USP <88> en USP <87>. Q-Clamp werd ook getest voor stoffen die met een enkel oplosmiddel kunnen worden geëxtraheerd.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag