Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
01-03-2018  |  536x
Deel dit bericht

Bezoek Anaspec Solutions op de Laborama Expo 2018

Ontdek de sublieme Quant FT-NIR spectrometer

Anaspec Solutions neemt deel mee aan de Laborama Expo 2018, die dit jaar begint op 15 maart en eindigt op 16 maart 2018 in Brussel Kart Expo in Groot Bijgaarden.
Anaspec Solutions volgt de trend van non-destructieve meettechnieken. Met name voor het food segment, ruwvoeders en of mengvoeders heeft Anaspec solutions diverse meet accessoires ontwikkeld voor de meest uiteenlopende voedingsproducten. Het gehele Quant platform is onderhoudsvrij en zijn met eenvoudige meetaccessoires gekoppeld aan robuuste ijklijnen, die toegankelijk zijn via de Cloud. Verbeter uw bedrijfsvoering en ga over naar FT-NIR en ervaar werkelijk topprestaties voor uw huidige analyses. De Quant is ĒMeetbaar BeterĒ.
Tijdens de Laborama Expo tonen wij u de gehele nieuwe hoge resolutie benchtop NMR systemen van Magritek. Deze systemen maken het gebruik van cryogene media overbodig. De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types en ieder met een andere magneetsterkte en voor diverse nuclei.

Andere technieken die worden getoond zijn deeltjesgrootte technieken van Brookhaven instruments en staat er een Smartchem 450 die volgens de Belac geaccrediteerd is om analyses in o.a. grondwater uit te voeren. Traditioneel tonen wij zoals ieder keer ook stoomdestillatie en extractie technieken.

Wij zien u graag op onze stand langskomen om voor uw toepassing de juiste apparatuur te selecteren. Maak kennis met het team van Jean Paul Sanders
 

Bedrijfsinformatie

Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, AMS-Alliance, Brookhaven Instruments Inc., Ambivalue BV, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Oxford Instruments Ltd Linseis GmbH en Magritek GmbH. Anaspec Solutions B.V. is een leverancier van kwalitatief hoogstaande lab- en procesapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciŽle kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 30 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiŽnte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken. Sinds 2012 is er een modern onderzoekslaboratorium bijgekomen en is het team daarna sterk uitgebreid met sales, service engineers en binnendienst medewerkers. Door gebruik te maken van een nieuwe compleet ingericht onderzoekslaboratorium en hier o.a. NMR, FT-NIR en deeltjesgrootte testen gedaan kunnen worden, hebben wij een belangrijke stap gemaakt om nieuwe toepassingen samen met de eindgebruiker tot een succes te maken. Laborama, NMR DG en FHI zijn branche verenigingen waar wij lid van zijn. Wij organiseren vaak ook zelf seminars.
Laatst bijgewerkt: 11-09-2018

Gerelateerde beurs

Laborama Expo 2018 Groot-Bijgaarden
Laborama Expo, de ontmoetingsplek voor laboratoriumprofessionals in BelgiŽ en Luxemburg, gaat in 2018 zijn 19e editie tegenmoet. In 2018 zien we de terugkeer van de 2 live labs, al zij het met een aangepaste invulling. Bezoekers volgen enkel de presentatie van een bedrijf naar voorkeur. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor 2 routes. De Water Route neemt de bezoeker mee langs exposanten met producten of diensten voor wateronderzoek terwijl de Life Science Route exposanten omvat die de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen de life science sector voorstellen. Ook de seminaries tijdens Laborama Expo 2018 zijn niet te missen. Met sprekers zoals Iwan de Koning van Janssen Pharmaceutica en professoren Jan Tytgat (KUL) en Peter Van Eenoo (UGent), zal de Conference Room drukbezocht worden. Op de Nova Square ontdekken bezoekers nieuwe bedrijven die nooit eerder op Laborama Expo terug te vinden waren. In 2018 blijft Laborama Expo belang hechten aan duurzaamheid en recyclage. De Recupel Drive In zal dan ook weer post vatten op de parking voor de beurshallen. In dit ophaalpunt voor klein laboratoriummateriaal kunnen bezoekers gemakkelijk hun oud materiaal deponeren voorafgaand aan hun beursbezoek. Laborama Expo 2018 gaat door op 15 & 16 maart in Brussels Kart Expo. Registratie voor bezoekers is vanaf 2 januari mogelijk op de Laborama Expo website.
15-03-2018 | Vakbeurs | 2 dagen | Groot-Bijgaarden | Toegang: Gratis (na registratie)

Gerelateerde berichten

Nieuwe NIR-spectrometer
Nieuwe NIR-spectrometer
Anaspec Solutions introduceert de Quant Fourier Transformatie (FT) Nabij Infrarood (NIR)-spectrometer van Q-interline A/S. Dit instrument is onderhoudsvrij, biedt een hoge resolutie en is uitgerust met een computer met InfraQuant-software.

De LipidQuant maakt analyses in eetbare oliŽn, vetten, biodiesel en vergelijkbare vloeistoffen makkelijk en betrouwbaar. Voor data-interpretatie is er een database met spectra van oliŽn, vetten en biodiesel.

Voor analyses van mengveevoeder, kuilgras, compost en andere vergelijkbare producten is de AgriQuant ontwikkeld. Een draaiende monsterpot middelt inhomogene eigenschappen uit. De AgriQuant is eveneens direct toepasbaar voor veevoeder en ingrediŽnten met de al bestaande INGOT- modellen. Voor in-line analyses kan de gebruiker de Quant uitvoeren met een glasvezel-interface, waaraan probes gekoppeld kunnen worden om bijvoorbeeld in reactoren meten. Ervaring opdoen met dit nieuwe instrument kan in het applicatielaboratorium
24-09-2008  |  975x  |  Productnieuws  | 
Compostanalyses
Compostanalyses

Met de champignondagen in Den Bosch (10 tot 12 juni) voor de deur komt Anaspec Solutions met een nieuwe ontwikkeling. Er kan compost geanalyseerd worden in een potje met de AgriQuant Fourier Transformatie (FT) nabij-infrarood (NIR)-analyser. Te zien is dat er zonder specifieke scholing gemeten kan worden aan eigenschappen als vocht, ammonium, stikstof, as, pH en diverse soorten vezels in verschillende stadia van champignoncompost. In twee minuten zijn de waarden bepaald.
03-06-2009  |  928x  |  Productnieuws  | 
Supersnel plantaardige oliŽn analyseren
Supersnel plantaardige oliŽn analyseren
Nieuw van Anaspec is de LipidQuant FT-NIR spectrometer. Deze spectrometer op basis van Fourier Transformatie en Nabij-Infrarood kan standaard geleverd worden met een kalibratiemodel voor de bepaling van het joodgetal.
Al velen jaren worden in de laboratoria van de voedingsmiddelenindustrie verschillende natchemische analyses op eetbare oliŽn en vetten uitgevoerd. Te denken valt aan de bepaling van het trans- en vrije vetzuurgehalte, verzepings-, jood- en zuurgetal. Sommige bepalingen zijn tijdrovend en gebruiken schadelijke chemicaliŽn voor analist en milieu. Daarnaast is het afvoeren van het resterende afval kostbaar. De American Oil Chemist Scientist (AOCS) heeft deze snelle FT-NIR-techniek voor de bepaling van het joodgetal goedgekeurd. Naast het joodgetal zijn er meer modellen voor het transgehalte, vochtgehalte en voor het vrije vetzurengehalte beschikbaar, veelal geschikt voor producten in de (voedings)industrie. Door de korte analysetijd (circa 2-3 minuten)
26-08-2010  |  1459x  |  Productnieuws  | 
Nieuwe apparatuur voor deeltjesanalyses bij Anaspec Uitbreiding van het applicatiecentrum van Anaspec Solutions
Nieuwe apparatuur voor deeltjesanalyses bij Anaspec
Uitbreiding van het applicatiecentrum van Anaspec Solutions Anaspec Solutions heeft naast FTNIR en NRM test instrumenten voor kwalitatieve en kwantitatieve analyses een uitbreiding afgerond om diverse toepassingen voor de deeltjesanalyses mogelijk te maken. Wij zijn nu in staat om vanaf 1nm tot 2000 Ķm testen uit te voeren. De PSD van een materiaal kan belangrijk zijn in het begrijpen van de fysische en chemische eigenschappen. Het beÔnvloedt de sterkte en de dragende eigenschappen van bijvoorbeeld gesteenten en grondlagen. Het beÔnvloedt de reactiviteit van vaste stoffen tijdens chemische reacties Deeltjes moeten zeer nauwkeurig gemeten en gecontroleerd worden in veel industriŽle producten zoals tijdens de productie van toner voor de printer en of cosmetische producten. Bij deeltjeskarakterisering vormen de †deeltjesgrootte en de lading twee van de belangrijkste kenmerken van colloÔdale suspensies en oplossingen, zoals het geval is bij nanodeeltjes, eiwitten en polymeren. Latexen, liposomen, virussen en vele anderen vallen
10-04-2017  |  1154x  |  Productnieuws  | 
Hoge resolutie benchtop NMR nu binnen handbereik
Hoge resolutie benchtop NMR nu binnen handbereik
Sinds geruime tijd bieden wij NMR toepassingen aan voor de standaard toepassingen in de diverse kwaliteits controle laboratoria. Met de nieuwe Spinsolve range van Magritek is ons pakket voor benchtop NMR toepassingen enorm uitgebreid. Magritek is een toegewijde fabrikant van deze hoge resolutie benchtop NMR systemen. De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types, en ieder met een ander magneetsterkte namelijk voor 43 MHz, 60 MHz en 90 MHz. Dankzij de homogene, permanente magneet leveren alle systemen kwalitatief superieure 1-D en 2-D NMR spectra voor de diverse nuclei, zoals o.a. 1H, 7Li, 11B, 13C, 15N, 23NA, 19Si en 31P. Deze geavanceerde benchtop NMR spectrometers maken gebruik van vloeibaar helium of vloeibaar stikstof overbodig. U bespaart dus enorm op kosten en exploitatie en u bent nu in staat om hoge resolutie benchtop NMR spectra op te nemen in uw eigen laboratorium. Daarnaast zijn er ook nog andere NMR opties. U kunt bijvoorbeeld on-line de
04-12-2017  |  654x  |  Productnieuws  | 
Life demo benchtop NMR tijdens Laborama 2018 Nieuwe benchtop NMR
Life demo benchtop NMR tijdens Laborama 2018
Nieuwe benchtop NMR Nadat wij vorig jaar de samenwerking hebben opgezet met Magritek voor benchtop NMR systemen kunnen wij u informeren dat wij een werkende benchtop NMR zullen tonen tijdens de eerstvolgende editie van Laborama. Reserveer daarom nu alvast de datum voor uw bezoek aan deze gespecialiseerde laboratorium beurs. Wij kunnen hiervoor ook met u en met uw monsters naar het applicatie laboratorium van Magritek in Aken gaan. Wij hebben hier diverse modellen staan voor de verschillende toepassingen. Met de nieuwe Spinsolve range van Magritek is ons pakket voor benchtop NMR toepassingen enorm uitgebreid. Magritek is een toegewijde fabrikant van deze hoge resolutie benchtop NMR systemen. De Spinsolve serie is verkrijgbaar in 3 verschillende types, en ieder met een ander magneetsterkte namelijk voor 43 MHz, 60 MHz en 80 MHz. Dankzij de homogene, permanente magneet leveren alle systemen kwalitatief superieure 1-D en 2-D NMR spectra voor de diverse nuclei, zoals o.a. 1H, 7Li, 11B, 13C,
08-01-2018  |  709x  |  Kort nieuws  |   | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag