Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
01-02-2018  |  676x
Deel dit bericht

Bezoek Autoclave Suurmond op Laborama Hal 1,stand C5

Op 15 & 16 maart in het Brussels Kart Expo

De innovatiekracht van een R&D afdeling hangt voor een groot deel samen met de mogelijkheden van de beschikbare apparatuur. Daarnaast kan de zichtbaarheid van processen waardevolle informatie opleveren als aanvulling op uw datalogging of uitgebreidere analyses.
Is uw afdeling voldoende uitgerust om op een flexibele manier uw innovaties te ontwikkelen? Laat u zich niet beperken door de limieten van uw apparatuur. Ontdek wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen en verleg uw grenzen. Bezoek ons op Laborama en bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Autoclave (Suurmond BVBA) biedt complete oplossingen voor chemische reacties onder druk of onder vacuüm. De systemen zijn modulair van bouw en kunnen eenvoudig omgebouwd worden. De drukreactoren kunnen uitgevoerd worden met uitwisselbare glazen reactoren of stalen reactoren die voorzien kunnen worden van kijkglazen. Zichtbare reacties!

In onze stand kunt u kennis maken met een selectie uit ons portfolio:

Chemreactor (glas / geëmailleerd staal)
Een multi purpose pilot reactorsysteem voor chemische procesontwikkeling, scale-up, processimulatie en kiloschaal cGMP productie (batch en semi-batch). Met de unieke flexibele büchiflex koppelingen wordt het systeem spanningsvrij opgebouwd en kunnen onderdelen eenvoudig uitgewisseld worden. Een modulair systeem met veel opties.

Drukreactoren
Modulair opgebouwde drukreactoren voor hoge temperatuur/druk met reactorvaten van 0.1 tot 20 l. Met lift en snelsluiting voor eenvoudig en veilig gebruik.

e-PAT plug & play interface voor 24/7 process control
Een intuïtieve proces control interface voor labreactoren. Plug & play in slechts 15 minuten! De e-PAT voert tijdrovende control functies voor u uit en documenteert tegelijkertijd volledig al uw experimenten.

suurDOS® micro doseersysteem
Een micro doseersysteem voor het pulsatievrij en zeer nauwkeurig doseren van vloeistoffen (< µl/ uur). Zowel gravimetrisch als volumetrisch.

Lab pomp met RS232 aansluiting naar USB en software voor aansturing
Een nieuwe tandwielpomp van Gather Industrie speciaal ontwikkeld voor lab en universiteit! Standaard uitgevoerd met aandrijving met geïntegreerde frequentieomvormer. Eenvoudig te gebruiken voor doseren en testen.

Laborama vindt plaats op 15 & 16 maart in het Brussels Kart Expo.
Wij zien u graag in onze stand C5, hal 1.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

Laborama Expo 2018 Groot-Bijgaarden
Laborama Expo, de ontmoetingsplek voor laboratoriumprofessionals in België en Luxemburg, gaat in 2018 zijn 19e editie tegenmoet. In 2018 zien we de terugkeer van de 2 live labs, al zij het met een aangepaste invulling. Bezoekers volgen enkel de presentatie van een bedrijf naar voorkeur. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook aanmelden voor 2 routes. De Water Route neemt de bezoeker mee langs exposanten met producten of diensten voor wateronderzoek terwijl de Life Science Route exposanten omvat die de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken binnen de life science sector voorstellen. Ook de seminaries tijdens Laborama Expo 2018 zijn niet te missen. Met sprekers zoals Iwan de Koning van Janssen Pharmaceutica en professoren Jan Tytgat (KUL) en Peter Van Eenoo (UGent), zal de Conference Room drukbezocht worden. Op de Nova Square ontdekken bezoekers nieuwe bedrijven die nooit eerder op Laborama Expo terug te vinden waren. In 2018 blijft Laborama Expo belang hechten aan duurzaamheid en recyclage. De Recupel Drive In zal dan ook weer post vatten op de parking voor de beurshallen. In dit ophaalpunt voor klein laboratoriummateriaal kunnen bezoekers gemakkelijk hun oud materiaal deponeren voorafgaand aan hun beursbezoek. Laborama Expo 2018 gaat door op 15 & 16 maart in Brussels Kart Expo. Registratie voor bezoekers is vanaf 2 januari mogelijk op de Laborama Expo website.
15-03-2018 | Vakbeurs | 2 dagen | Groot-Bijgaarden | Toegang: Gratis (na registratie)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag