Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
19-12-2017  |  745x
Deel dit bericht
Laat zien wat je kan en neem deel aan de Young chemist Award 2018

Young Chemist Award 2018. Win 4.000,- euro en een reis.

De wereld heeft mensen nodig zoals jij

In 2018 viert Metrohm zijn 75-jarig jubileum. Aan de basis van het innovatieve bedrijf dat Metrohm vandaag de dag is, stond 75 jaar geleden Bertold Suhner, een jonge, briljante ingenieur.
Als erkentenis voor zijn innovatiekracht willen we ook jonge, knappe koppen als jij uitdagen om door innovatie de wereld een stukje vorm te geven. Laat ons zien welke geweldige ideen je hebt!

De wedstrijd voor de Metrohm Young Chemist Award 2018 wordt gehouden in ieder land waar Metrohm een lokale vestiging heeft, dus ook in de Benelux. Om mee te doen hoef je alleen maar een samenvatting van je onderzoek naar ons te sturen.

De winnaar van de Metrohm Young Chemist Award 2018 in de Benelux ontvangt tot 4.000. Tijdens de WoTS vakbeurs in Utrecht, die plaatsvindt van 2 tot en met 5 oktober 2018, wordt de prijs uitgereikt. Bij meerdere winnaars wordt het prijzengeld verdeeld.

De drie beste inzendingen onder de winnaars van alle nationale competities krijgen ook nog eens een volledig verzorgde reis naar het internationale hoofdkantoor van Metrohm in Zwitserland.
Bezoek de website voor de voorwaarden voor deelname en stuur ons uiterlijk 1 september 2018 je abstract.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag