Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
09-06-2016  |  3110x
Deel dit bericht
Martin Christ Alpha 2-4 LDplus vriesdroger

Vriesdroger voor oplosmiddelen

Handig compleet pakket

Monsters voor een vriesdroger bevatten niet zelden oplosmiddelen. Bijvoorbeeld HPLC fracties met (an)organische oplosmiddelen, zoals acetonitriel, TFA, andere alcoholen, t-butanol, DMSO, etc. Dit stelt extra hoge eisen aan de veiligheid en aan de resistentie van de gebruikte materialen in de vriesdroger.

Om u een tijdrovende speurtocht naar de juiste componenten te besparen heeft Martin Christ nu een tweetal complete ‘Solvent Packages’ op basis van het model Alpha 2-4LDplus: één voor twaalf flessen en één voor twaalf flessen en met platen.

Deze uitvoeringen bevatten een speciale vacuümsensor en hybride vacuümpomp en een connectie voor toevoer van inert gas. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, zoals bijvoorbeeld type 316L RVS. Uiteraard is in een extra krachtige condensor voorzien, -85°C, wat voldoende is voor de meeste oplosmiddelen.

Met de LDplus controller kan het vriesdroogproces zorgvuldig worden geregeld, dankzij het helder opgezette grafisch display, weergave van de belangrijke proces parameters, duidelijke berichten en vacuüm regeling.

Uiteraard kunnen de technici van Salm en Kipp BV, de Nederlandse Martin Christ leverancier, ook de installatie voor u verzorgen zodat u direct aan de slag kunt.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde beurs

World of Technology & Science (WoTS) Utrecht
De beurs World of Technology & Science 2016 is het technologische trefpunt voor wetenschap, zorg en industrie. De beursnaam die in 2014 van HET Instrument naar World of Technologie & Science (WoTS) is verandert, is reeds goed bekend. - Dinsdag 4 t/m vrijdag 7 oktober 2016 - is de Jaarbeurs Utrecht wederom het toneel voor een bruisende week vol van vernuft, technologie en kennisuitwisseling. De World of Technology & Science is opgedeeld in vier werelden; World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. In de World of Laboratory wordt nieuwe technologie voor u en uw laboratorium getoond, het ruime aanbod van thema gerichte X-peditions en een inhoudelijk conferentieprogramma is een garantie om kennis te vergroten. Deze editie staat ruim 150 exposanten van de World of Laboratory gezamenlijk in één hal. Hal 7 biedt plek aan alle exposanten die actief in Laboratorium Technologie zijn en graag hun innovaties, diensten en de laatste trends met u delen. Hal 7 is bereikbaar via een eigen ingang, deze is gelegen naast de hoofdingang, of door hal 8 te doorkruisen op de Lab Highway. De bundeling van alle exposanten die actief in Laboratorium Technologie zijn én de specifieke toegangswegen maken dat u op een extreem efficiënte manier uw bezoek kunt doen en kennis kunt vergaren. _ href=https://www.databadge.net/wots2016/reg/ target=_blank>_
04-10-2016 | Vakbeurs | 4 dagen | Utrecht | Toegang: Gratis (na registratie)
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag