Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

ARTIKEL
Deel dit artikel
NutriControl in Veghel neemt 40  jaar ervaring mee in moderniseringsslag Allround in food, feed en zuivel
Download dit artikel als pdf
Is uw adres bekend, dan wordt de pdf meteen geopend, anders krijgt u een link toegestuurd.
Ook ontvangt u onze volgende nieuwsbrief.

NutriControl in Veghel neemt 40 jaar ervaring mee in moderniseringsslag

Allround in food, feed en zuivel

Het laboratorium van NutriControl in Veghel, gespecialiseerd in diervoerder-, voedingsmiddelen-, en zuivelanalyses, heeft de afgelopen jaren de verschillende labzalen gemoderniseerd. Er is ook flink geïnvesteerd in nieuwe analytische instrumentatie blijkt tijdens een rondgang met Henk Lamers, Manager Analytical Services en verantwoordelijk voor de laboratoriumafdelingen.

Bedrijfsinformatie

Interscience B.V.
Interscience B.V.
Interscience benelux: 45 jaar ervaring op het gebied van innovatieve chromatografie Opgericht in 1975 is Interscience uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve chromatografie en sampleprep oplossingen. Met 66 medewerkers en ruime vestigingen in Louvain-la-Neuve (België) en Breda (Nederland) zijn we optimaal georganiseerd om onze klanten in de Benelux van dienst te zijn. Uw applicatievraag staat altijd centraal. Het is onze kracht om deze te koppelen aan relevante technologische ontwikkelingen en concreet te vertalen naar bruikbare en rendabele oplossingen. Goede adviezen, robuuste apparatuur en snelle, betrouwbare service liggen ten grondslag aan jarenlange vruchtbare samenwerkingsverbanden. Diepgang door focus. De gedachte “waarin je goed bent wil je steeds beter worden” heeft geleid tot het oprichten van een 3-tal gespecialiseerde businessunits. Deze aanpak garandeert een scherpere focus op de bijbehorende klant c.q. markt, evenals een verregaande productspecialisatie: GAS - Global Analyser Solutions: Ruim dertig jaar ervaring met robuuste gasanalyse-systemen voor de (petro)chemische industrie. Gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van geautomatiseerde sampleprep systemen voor analytische laboratoria. Interscience Expert Center: Het IS-X team is gespecialiseerd op het gebied van methodeontwikkeling, validatie, kwaliteitscontrole en lab management. Met volledig uitgeruste testfaciliteiten in België en Nederland is het team inzetbaar voor gespecialiseerde analyses, projectwerk en haalbaarheidsstudies. Academy: De IS-X Academy biedt opleidingen voor alle aspecten rondom GC en GC-MS analyses. Door een unieke aanpak geschikt voor alle laboratoriumprofessionals: van academicus tot praktische autodidact. Altijd uitdagend, spot-on en actueel door de inbreng van kennis uit expertisecentrum IS-X aangevuld met de praktijkervaring van de Interscience professionals.
Laatst bijgewerkt: 04-12-2020
Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, AMS-Alliance, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Magritek GmbH en SpecFIT Instruments. Anaspec Solutions B.V. is een leverancier van kwalitatief hoogstaande lab- en procesapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciële kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 30 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiënte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken. Sinds 2012 is er een modern onderzoekslaboratorium bijgekomen en is het team daarna sterk uitgebreid met sales, service engineers en binnendienst medewerkers. Door gebruik te maken van een nieuwe compleet ingericht onderzoekslaboratorium en hier o.a. NMR, FT-NIR en deeltjesgrootte testen gedaan kunnen worden, hebben wij een belangrijke stap gemaakt om nieuwe toepassingen samen met de eindgebruiker tot een succes te maken. Laborama, NMR DG en FHI zijn branche verenigingen waar wij lid van zijn. Wij organiseren vaak ook zelf seminars.
Laatst bijgewerkt: 15-12-2020

Gerelateerde expertise

FTIR Spectroscopie
FTIR Spectroscopie
FT-IR Fourier-Transformatie Infrarood Spectroscopie, IR Spectroscopie, IR Spectrometrie Actuele en achtergrondinformatie over FTIR Spectroscopie, en leveranciers die werkzaam zijn op dit gebied. De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid.
Gaschromatografie (GC) GC - MS
Gaschromatografie (GC) GC - MS
Actuele en achtergrondinformatie over Gaschromatografie (GC) GC - MS, en leveranciers die werkzaam zijn op dit gebied. De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid.
Gaschromatografie (GC) GC- MS/MS
Gaschromatografie (GC) GC- MS/MS
Actuele en achtergrondinformatie over Gaschromatografie (GC) GC- MS/MS, en leveranciers die werkzaam zijn op dit gebied. De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid.
Vloeistofchromatografie (HPLC)
Vloeistofchromatografie (HPLC)
Vloeistofchromatografie (HPLC) LCxLC, ; Vloeistofchromatografie (HPLC) LC-MS, ; Vloeistofchromatografie (HPLC) UPLC, ; Actuele en achtergrondinformatie over Vloeistofchromatografie (HPLC) , en leveranciers die werkzaam zijn op dit gebied. De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid.
PCR-kits
PCR-kits
Actuele en achtergrondinformatie over PCR-kits, en leveranciers die werkzaam zijn op dit gebied. De informatie is meestal aangeleverd door bedrijven, zodat u verzekerd bent van praktisch nut en toepasbaarheid.
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag