Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
08-01-2021  |  141x
Deel dit bericht

Ollie`s meeloopstage bij Labrecycling

Neem een kijkje achter de schermen

Op 04 december 2020 was het zover, voor 1 dag mocht Ollie ons helpen om de gebruikte en opgeknapte chromatografie instrumenten klaar te maken voor transport.

De dag begon met het uitladen van een Waters HPLC 2695, dat was een makkelijke klus met deze elektronische heftafel. Nadat de HPLC veilig binnen stond, was het tijd voor: het repareren van een MS, schoonmaken van een Agilent Tray en het testen van een Agilent HPLC 1100 series.

Na het testen van de Agilent 1100, stonden er twee Shimadzu GC-2030 klaar voor transport. Dit werd een hele klus. Om ruimte te besparen en zo economisch mogelijk te transporteren, werd de kist op maat gezaagd en stevig in elkaar geschroefd.

En nu?.... Ja, de administratie is aan de beurt, Ollie hielp ons met het aanmaken van een ophaalopdracht en de klant te informeren over zijn gekochte Shimadzu GC’s.

Zo dat was nou eens een drukke morgen. Ollie ging er eens even lekker bij zitten en besprak deze enerverende morgen met de bedrijfshond Jack.

Het was vrijdagmiddag en tijd om nog even de puntjes op de i te zetten. Ollie laadde zich op en was ook een grote hulp in het magazijn om op te ruimen en te inventariseren.

De dag is voorbijgevlogen en er was helaas geen tijd meer om de nieuwe ingekochte Agilent 1290 Infinity Nanoflow LC systemen & Thermo Scientific EASY-nLC 1000 systemen te testen en schoon te maken. Och ja... het was ook wel weer genoeg geweest voor onze stagiaire.

Mochten jullie meer willen weten over Labrecycling of over Ollie, neem dan gerust contact met ons op. Misschien wilt u wel een mooie fotoshoot met Ollie of wilt u uw oude chromatografie instrumenten een tweede leven geven.

Bedrijfsinformatie

Labrecycling B.V.
Labrecycling B.V.
Labrecycling is een Nederlands bedrijf dat gebruikte en gerepareerde chromatografie systemen koopt en verkoopt. De bedrijfsnaam is een combinatie van laboratorium en recycling. Wij combineren deze twee werelden. Labrecycling is het internationaal inkoopkanaal voor gebruikte analytische laboratoriuminstrumenten als: GC, HPLC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS. Systemen van wereldmerken als: Agilent Technologies, Waters, Thermo Scientific, Shimadzu, Perkin Elmer, Varian, Dionex, AB Sciex, CTC Analytics en Gerstel.   Wij kopen gebruikte chromatografie instrumenten van o.a. farmaceuten, die hun laboratoriumapparatuur met regelmaat moeten vervangen. Naast farmaceuten, kopen wij ook in van ziekenhuizen, R&D laboratoria, drinkwaterbedrijven, voedsel -& chemische industrie en van commerciële laboratoria uit diverse landen zoals: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Zwitserland.   De HPLC, GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS systemen worden verkocht aan niet-Westerse landen, waar ze gebruikt worden in ziekenhuizen, universiteiten, onderzoekcentra en water- voedselbedrijven en aanverwante bedrijven. Voordelen om uw gebruikte analytische systemen te verkopen aan Labrecycling 1. U ontvangt een marktconforme prijs voor uw apparatuur. 2. U heeft geen magazijnopslagkosten. 3. U genereert geld voor aanschaf van nieuwe instrumenten. 4. Met uw hulp werkt u mee aan een beter milieu en het welzijn van de medemens. Geef laboratoriumapparatuur een 2de leven. Het is beter voor het milieu en geeft onze kinderen een betere toekomst, waarin zij leven op een planeet waar onze grondstoffen niet opraken. Labrecycling Save the environment and the bees
Laatst bijgewerkt: 01-11-2019

Meer berichten

Repareer uw HPLC/GC met originele gebruikte onderdelen Gebruikte chromatografie systemen kunnen nog best een poosje dienstdoen.
Repareer uw HPLC/GC met originele gebruikte onderdelen
Gebruikte chromatografie systemen kunnen nog best een poosje dienstdoen. Oude chromatografie apparatuur worden na zoveel jaren vaak afgeschreven, nadat er geen onderhoud meer wordt verricht door de fabrikant. Maar een technische man of vrouw kan soms ook zelf onderdelen vervangen. Labrecycling koopt en verkoopt zo nu en dan oude GC’S en HPLC’s, die niet meer optimaal werken, maar ideaal zij voor onderdelen. Waarom zouden wij alleen complete systemen hergebruiken en niet de onderdelen? Daar is helemaal niets mis mee. Ziet u het niet zitten om het oude systeem te repareren of voldoet die niet meer aan de eisen van deze tijd? Krijgt u het apparaat niet meer aan de praat? Gooi het alsjeblieft niet weg, maar neem contact op met Labrecycling. U hoeft alleen maar deze 4 stappen te ondernemen en ontvangt een mooi bedrag. WhatsApp, bel of mail ons de volgende gegevens: 1. Welk fabricaat en model 2. Gedetailleerde foto’s 3. Jaar van aanschaf 4. Wordt PC en software meegeleverd Dus denk bij het aanschaffen van een nieuwe HPLC, GC, GC/MS, LC/MS,
07-12-2020  |  162x  |  Productnieuws  | 
Van Nederland naar Afrika, verklein onze afvalberg Oude chromatografie -apparatuur is van grootte waarde voor laboratoria in 2de en 3de wereldlanden.
Van Nederland naar Afrika, verklein onze afvalberg
Oude chromatografie -apparatuur is van grootte waarde voor laboratoria in 2de en 3de wereldlanden. Wat doet u met oud chromatografie apparatuur? Veel laboratoria in Nederland en België hebben oude apparaten, welke staan te verstoffen in een hoekje van het laboratorium of magazijn. En dan…? Wij bieden u de oplossing, waarbij het in de meeste gevallen, niet alleen wordt opgehaald, maar ook nog eens een 2de leven krijgt. Wat wij van u vragen, is een foto met korte omschrijving ons te WhatsAppen of te mailen. Het kost u maar een paar minuten. U hoort binnen een dag of wij het van u kunnen overnemen. De informatie, welke wij enkel van u nodig hebben, is: 1. Fabricaat en model 2. Gedetailleerde foto of foto’s 3. Jaar van aanschaf 4. Wordt PC en software meegeleverd? Help ons samen te zorgen voor onze medemens en een beter milieu.
05-10-2020  |  256x  |  Kort nieuws  |   | 
Labrecycling is op zoek naar gebruikte Waters systemen Verkoop uw Waters systeem en gun het een tweede leven
Labrecycling is op zoek naar gebruikte Waters systemen
Verkoop uw Waters systeem en gun het een tweede leven Wij zijn momenteel op zoek naar systemen van Waters en vragen uw hulp. U kunt ons o.a. de volgende systemen aanbieden: • Waters 2695 • Waters e2695 • Waters Acquity • Waters nanoAcquity UPLC • Waters Acquity UPC2 Convergence Chromatography System • Waters Xevo G2-S Q-TOF MS with Acquity UPLC Labrecycling hergebruikt uw chromatografie-apparatuur en heeft ruimte om uw toestellen over te nemen. Weggooien is zonde. Verkoop uw Waters systeem en gun het een tweede leven. Kijk op onze website om te weten op welke manier u uw apparaat kunt aanbieden.
07-09-2020  |  284x  |  Productnieuws  |   | 
Oude HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, Aas en icp-Ms zijn geld waard Verdien geld met uw oude chromatografie instrumenten
Oude HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, Aas en icp-Ms zijn geld waard
Verdien geld met uw oude chromatografie instrumenten In uw magazijn, onder een dikke laag stof, ligt uw oude chromatografie apparatuur weg te roesten. U verwacht het misschien niet, maar er ligt geld op de plank. Een nieuw chromatografie instrument is aangeschaft en wat doet u met uw oude systeem? Het meest gegeven antwoord is: " Zet het maar in het magazijn, deze kunnen wij nog wel gebruiken voor onderdelen." Gebeurt dit ook? Nee, echter haast nooit. Onderdelen passen niet, het kost veel te veel tijd en geld om het oude systeem weer gebruiksklaar te maken. Waarom biedt u niet uw oude HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, AAS en ICP-MS aan bij Labrecycling? En ontvang geld voor uw volgende investering. Voor onze klanten in Afrika zijn wij onder andere op zoek naar: GC-systemen * Perkin Elmer Clarus 500/580/600 * Agilent 7890A and 7890B * Agilent 6890N * Agilent 6890Plus * Agilent 5890 Serie II GC * Shimadzu GC2010/ GC2010 Plus/ GC2014 * Thermo Trace 1300 and Trace 1310 * Thermo Focus * Thermo Trace GC Ultra HPLC-systemen *
05-08-2020  |  484x  |  Kort nieuws  |   | 
Geef oude AAS systemen een nieuw leven Overtollige AAS systemen verkopen en bijdragen aan een beter milieu.
Geef oude AAS systemen een nieuw leven
Overtollige AAS systemen verkopen en bijdragen aan een beter milieu. Labrecycling is momenteel op zoek naar AAS systemen en wij vragen uw hulp. Wij zijn onder andere op zoek naar: * Shimadzu AA7000, * Perkin Elmer PinAAcle 500 en 900 serie * Varian AA220 FS, AA240 FS, AA280FS * Agilent 200 series Wij hergebruiken chromatografie apparatuur en willen graag uw oude duurzame investeringsgoederen overnemen. Verkoop oud chromatografie systemen, die toch maar staan te vertoffen, maak plaats voor nieuwe. Weggooien is zonde, geef het een 2de kans. Hergebruik en bijenstand Door een initiatief van Labrecyling komt een deel van de opbrengst van hergebruikte laboratoriuminstrumenten ten goede aan de bijenstand. Met de inzameling van refurbished apparaten, worden bovendien ook arme landen in o.a. Afrika geholpen die - hier afgeschreven - maar vaak nog prima te gebruiken apparatuur, hard nodig hebben. Om de bijen te helpen, sponsort Labrecycling de lokale bijenvereniging en de NBV. En financiert de kosten voor het inzaaien en beheren van de
06-07-2020  |  530x  |  Kort nieuws  |   | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag