Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
09-12-2020  |  506x
Deel dit bericht

WoTS naar 2022

27 t/m 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht

FHI, FEDA en Machevo & Bulk die samen de vakbeurs World of Technology & Science organiseren, gericht op de industrie, wetenschap, zorg en laboratoria, hebben bekendgemaakt dat de komende WoTS in 2022 gaat plaatsvinden en wel van 27 t/m 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht. FHI, federatie van technologiebranches, motiveert deze beslissing als veilige keuze gezien de onzekerheden rond de coronapandemie en kan zo WoTS blijven organiseren in de even jaren - de optimale cyclus binnen de beurskalender.

Voor de uitgestelde WoTS 2020 biedt FHI een alternatief in de vorm van de E&A+. Exposanten die onder meer zijn aangesloten bij de branches Laboratorium Technologie en IndustriŽle Automatiseringzich en zich al hadden aangemeld voor WoTS 2020, kunnen volgend jaar eigen beursclusters vormen binnen de standaardstandbouwvoorschriften van de elektronicavakbeurs Electronics & Applications. E&A, een door FHI georganiseerd evenement, vindt in oneven jaren plaats.

De beurs zou oorspronkelijk van 18-20 mei 2021 plaatsvinden, maar is nu verschoven naar eind september. E&A+ 2021 duurt drie dagen en wordt gehouden van 28 t/m 30 september, eveneens in de Jaarbeurs Utrecht. Praktisch gesproken betekent dit dat WoTS 2020 via E&A+ volgend jaar dus alsnog in afgeslankte vorm doorgang kan vinden.

Onder de vlag van E&A+ 2021 wordt de merkvoering per wereld aangepast voor voldoende herkenbaarheid binnen de standaardopzet. ĎDit spaart kosten, is effciŽnt en met dit format is het mogelijk flexibel te reageren op de Covid-19 realiteití, stelt FHI. Aan E&A zijn verder een seminarprogramma gekoppeld en een sterk online beursconcept.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag