Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
18-11-2020  |  95x
Deel dit bericht
Black Friday wordt Green Friday bij LabMakelaar

LabMakelaar viert Green Friday

Black Friday, maar dan anders

Vrijdag 27 november is "Black Friday". Een dag die veel mensen zien als ht perfecte moment voor de december inkopen in verband met hoge kortingen. LabMakelaar ziet Black Friday echter ook als zwarte dag voor het klimaat. Overconsumptie heeft een zware impact op het milieu. Naast grondstoffenverbruik en het gebruik van fossiele brandstoffen voor productie en wereldwijd transport, wordt bovendien de afvalberg alsmaar groter door "miskopen". En die liggen tijdens Black Friday vanwege deze hoge kortingen nog eens extra op de loer.

Om iets voor onze aarde terug te kunnen doen, is het bij LabMakelaar geen Black Friday, maar "Green Friday". Wij geven deze dag geen (extra) kortingen, maar bomen.

Voor elke 250,- die wij op vrijdag 27 november aan verkoop genereren, planten wij een boom tijdens de Nationale Boomfeestdag 2021*. U draagt uw steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, wij planten de bomen. Zo houden we samen onze aarde groen en gezond. Een sterke circulaire economie realiseer je tenslotte samen.

LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een sterke circulaire economie waarin hergebruik van laboratorium inrichting vanzelfsprekend wordt. Via onze marktplaats geven wij laboratorium inrichting een tweede, derde of zelfs vierde leven. Hiermee worden door hergebruik veel grond- en brandstoffen bespaard. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van voordeel, mogelijk tot 50% ten opzichte van nieuw. Circulair inkopen is dus niet alleen milieuvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk.

*Voorwaarden zijn te vinden op onze website.

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag