Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
04-11-2020  |  393x
Deel dit bericht

Laborama 2021: fysieke vakbeurs en digitaal platform

Donderdag 3, vrijdag 4 juni 2020: Laborama 2021 in Paleis 1 van Brussels Expo

Naast de fysieke vakbeurs kunnen bezoekers enkele weken op voorhand ook al terecht op een uitgebreid digitaal platform. Laborama schakelt hiermee van een pure live beurs naar een hybride concept waar live en digitaal gecombineerd worden.

Wegens de aanhoudende COVID-19 crisis, werd besloten om de live beurs Laborama in 2021 na de winterperiode te organiseren en te laten doorgaan op 3 en 4 juni. De live beurs wordt bovendien aangevuld met een nieuw digitaal platform dat 2 weken voorafgaand aan de live beurs online gaat. Zo kunnen wij in 2021 een volwaardig hybride vakbeurs aanbieden aan bezoekers en exposanten.

Bezoekers kunnen het platform gebruiken om hun bezoek voor te bereiden, informatie te verzamelen, eerste contacten te leggen en zelfs afspraken te maken op de live beurs.

Exposanten hebben hiermee een tool in handen om bezoekers in een voortraject producten en diensten voor te stellen, vragen van bezoekers beantwoorden en bezoekers te overtuigen om naar de live beurs te komen.

Door de jaren heen is Laborama uitgegroeid tot de grootste vakbeurs voor de laboratoriumsector in België en Luxemburg. Met de keuze om te evolueren naar een volwaardige hybride vakbeurs, zet Laborama een duidelijke stap richting toekomst.

Kijk voor meer informatie op de website van Laborama 2021.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag