Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
15-10-2020  |  141x
Deel dit bericht

Nieuwe catalogus van Boom Laboratoriumleverancier beschikbaar

Bekijk of vraag `m aan

Na drie jaar komen we weer met een nieuwe Boom catalogus. Op het moment van deze uitgave van editie 21 bestaan we exact 125 jaar.

Digitaal en gedrukt beschikbaar

Misschien vraagt u zich af waarom wij nog gedrukte catalogi hebben, dat is toch niet meer van deze tijd? Uiteraard hebben wij hier ook naar gekeken. Maar er is nog steeds vraag naar een gedrukt exemplaar. Simpelweg omdat sommige laboranten het nog steeds fijn vinden om door het boek te bladeren en op deze manier eenvoudig nieuwe ideeën kunnen op doen. Ook is er geen pc, tablet of telefoon nodig.
Het aantal exemplaren dat we verspreiden is uiteraard aanzienlijk minder dan vroeger, maar we doen dat nog met plezier, mede omdat het papier en de CO2 die nodig was voor de productie volledig gecompenseerd is.

Chemicaliën en reagentia onder eigen Boom Label

In de catalogus vindt u ons grote assortiment aan laboratoriumbenodigdheden en apparatuur. Daarnaast leveren we ook chemicaliën en reagentia voor algemeen en specifiek laboratoriumonderzoek onder ons eigen Boom label. In het productielaboratorium worden o.a. reagentia voor wateronderzoek, titervloeistoffen, kleurstof- en indicatoroplossingen, buffers en ook speciaal oplossingen (bijv. kunstmatig zeewater, regenwater of zelfs zweet.) geproduceerd. ‘Custom Made Solutions’ oftewel klantspecifieke oplossingen; producten bereid volgens receptuur en/of verpakt op de wijze zoals u als klant dat wenst.

Extra service van Boom

Wij helpen u ook graag bij dagelijkse zaken in uw lab. Van installatie en onderhoud van lab apparatuur tot het verzorgen van een nieuwe laboratoriuminrichting. Onze productieafdeling kan uw chemicaliën of reagentia produceren volgens uw receptuur, verpakken naar wens en voorzien van uw eigen etiketten. Ook kunnen we een groot deel van uw voorraad bewaken om kwaliteit en leverbetrouwbaarheid te garanderen en bedrijfskosten te reduceren. Met al deze services kunt u zich vooral met uw onderzoek, analyses en ontwikkelingen bezighouden. Dat vinden wij belangrijk bij Boom.

Mocht u met de catalogus en webshop niet vinden wat u zoekt, dan staan de Boom collega’s voor u klaar, wij helpen u graag verder.

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag