Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
29-06-2020  |  77x
Deel dit bericht
PCR

Een van de kernmethoden van genomics: Hoe kan je je (q)PCR verbeteren

Webinar digitale LabAutomation Week 2020

Tijdens het webinar van Eppendorf op donderdag 2 juli, wordt behandelt hoe u op meerdere manieren om uw PCR kunt verbeteren. Van meer voor de hand liggende zaken als temperatuurinstellingen en kwaliteit van DNA-template, tot minder bekende factoren zoals pipetteertechnieken en consumables. Daarnaast gaan zij ook dieper in op de speciale eisen van qPCR als waarschijnlijk de meest gebruikte variant van traditionele PCR. Tijdens deze sessie leert u ook meer over de pijnpunten en oplossingen bij (q)PCR-setup, correcte (q)PCR-setup en tips en tricks voor (geautomatiseerd) pipetteren van een PCR-setup.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Bioprocess data warehouse Ė monitoring, planning en controle van bioprocess Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Bioprocess data warehouse Ė monitoring, planning en controle van bioprocess
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Damian von Blarer van Infors-HT vertelt tijdens zijn webinar meer over de centrale opslag en verwerking van data met behulp van een bioprocess data warehouse. Via een moderne, geautomatiseerde aanpak worden alle verzamelde gegevens centraal opgeslagen in een gestandaardiseerde database. Dit vermindert niet alleen de kosten voor gegevensbeheer, maar maakt het ook gemakkelijk om informatie uit de data te halen. Dit webinar vindt plaats tijdens de digitale LabAutomation Week op donderdag 2 juli om 14.00 uur.
29-06-2020  |  078x  |  Kort nieuws  | 
Meer dan LIMS voor ENCI Research met het LES van iVention Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Meer dan LIMS voor ENCI Research met het LES van iVention
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Voor de automatisering van de hypermoderne onderzoekscentra van ENCI werd de innovatieve en flexibele iLES-oplossing geÔmplementeerd ter vervanging van het oude LIMS. iLES maakt het mogelijk om laboratoriumprocessen efficiŽnt te automatiseren conform de van toepassing zijnde normen. Daarbij biedt iLES veel flexibiliteit en moderne tools om samenwerking op ieder niveau te optimaliseren. In het webinar van Marcel Bruin (manager ATL binnen ENCI) zal hij toelichting geven over wat de meerwaarde van een flexibel LES-systeem is in vergelijking met de gangbare LIMS-systemen.
25-06-2020  |  111x  |  Kort nieuws  | 
RT-PCR-opstelling in COVID-19-testlaboratoria Webinar digitale LabAutomation Week 2020
RT-PCR-opstelling in COVID-19-testlaboratoria
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Het nieuwe coronavirus heeft ongekende eisen gesteld aan laboratoria. Analisten kampen met een enorme toestroom van samples en een snelle, continue groei van de werkdruk. Inge Wtterwulghe van Elscolab legt tijdens haar webinar het belang uit van een geautomatiseerde RT-PCR opstelling om het grote aantal COVID-19 testen te verwerken. Dit webinar vindt plaats tijdens de digitale LabAutomation kennisweek op maandag 29 juni om 14.30 uur.
25-06-2020  |  112x  |  Kort nieuws  | 
High-throughput screening voor antimicrobiŽle geneesmiddelen  Webinar digitale LabAutomation Week 2020
High-throughput screening voor antimicrobiŽle geneesmiddelen
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Nieuwe antimicrobiŽle geneesmiddelen zijn nodig om multiresistente infecties aan te pakken. Peter Canning van LifeArc vertelt tijdens dit webinar hoe zij high throughput fragment screening inzetten in de research naar een dergelijk geneesmiddel. Ook de rol van bio-informatica, geautomatiseerde gegevensverwerking en machine learning komen ter sprake. Dit webinar vindt plaats op maandag 29 juni om 14.00 uur. U kunt gratis aanmelden via de website.
23-06-2020  |  086x  |  Kort nieuws  | 
Opzetten en opschalen van een SARS-CoV-2 RT-qPCR testplatform Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Opzetten en opschalen van een SARS-CoV-2 RT-qPCR testplatform
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Biogazelle is in BelgiŽ ťťn van de vijf testlaboratoria in het nationale COVID-19 testplatform en heeft inmiddels meer dan honderdduizend tests uitgevoerd. Tijdens de digitale LabAutomation kennisweek beschrijft Prof. Jo Vandesompele in zijn webinar hoe Biogazelle de SARS-CoV-2-testworkflow is opgezet en gevalideerd en hoe dit verder is verbeterd wat betreft kostenefficiŽntie en prestaties.
18-06-2020  |  111x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag