Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
25-06-2020  |  485x
Deel dit bericht

RT-PCR-opstelling in COVID-19-testlaboratoria

Webinar digitale LabAutomation Week 2020

Het nieuwe coronavirus heeft ongekende eisen gesteld aan laboratoria. Analisten kampen met een enorme toestroom van samples en een snelle, continue groei van de werkdruk.

Inge Wtterwulghe van Elscolab legt tijdens haar webinar het belang uit van een geautomatiseerde RT-PCR opstelling om het grote aantal COVID-19 testen te verwerken.

Dit webinar vindt plaats tijdens de digitale LabAutomation kennisweek op maandag 29 juni om 14.30 uur.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Meer berichten

Meer dan LIMS voor ENCI Research met het LES van iVention Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Meer dan LIMS voor ENCI Research met het LES van iVention
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Voor de automatisering van de hypermoderne onderzoekscentra van ENCI werd de innovatieve en flexibele iLES-oplossing geÔmplementeerd ter vervanging van het oude LIMS. iLES maakt het mogelijk om laboratoriumprocessen efficiŽnt te automatiseren conform de van toepassing zijnde normen. Daarbij biedt iLES veel flexibiliteit en moderne tools om samenwerking op ieder niveau te optimaliseren. In het webinar van Marcel Bruin (manager ATL binnen ENCI) zal hij toelichting geven over wat de meerwaarde van een flexibel LES-systeem is in vergelijking met de gangbare LIMS-systemen.
25-06-2020  |  480x  |  Kort nieuws  | 
High-throughput screening voor antimicrobiŽle geneesmiddelen  Webinar digitale LabAutomation Week 2020
High-throughput screening voor antimicrobiŽle geneesmiddelen
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Nieuwe antimicrobiŽle geneesmiddelen zijn nodig om multiresistente infecties aan te pakken. Peter Canning van LifeArc vertelt tijdens dit webinar hoe zij high throughput fragment screening inzetten in de research naar een dergelijk geneesmiddel. Ook de rol van bio-informatica, geautomatiseerde gegevensverwerking en machine learning komen ter sprake. Dit webinar vindt plaats op maandag 29 juni om 14.00 uur. U kunt gratis aanmelden via de website.
23-06-2020  |  437x  |  Kort nieuws  | 
Opzetten en opschalen van een SARS-CoV-2 RT-qPCR testplatform Webinar digitale LabAutomation Week 2020
Opzetten en opschalen van een SARS-CoV-2 RT-qPCR testplatform
Webinar digitale LabAutomation Week 2020 Biogazelle is in BelgiŽ ťťn van de vijf testlaboratoria in het nationale COVID-19 testplatform en heeft inmiddels meer dan honderdduizend tests uitgevoerd. Tijdens de digitale LabAutomation kennisweek beschrijft Prof. Jo Vandesompele in zijn webinar hoe Biogazelle de SARS-CoV-2-testworkflow is opgezet en gevalideerd en hoe dit verder is verbeterd wat betreft kostenefficiŽntie en prestaties.
18-06-2020  |  477x  |  Kort nieuws  | 
LabAutmation Week: webinars over Data Management binnen laboratoria Papierloos lab en data optimaal benutten
LabAutmation Week: webinars over Data Management binnen laboratoria
Papierloos lab en data optimaal benutten Bent u toe aan de transformatie naar een papierloos lab? Frťdťric Delaruelle van Waters vertelt hoe het NuGenesis Lab Management System lab-data naadloos koppelt met andere bedrijfsactiviteiten. Het systeem ondersteunt de gehele product levenscyclus, van research tot productie. Wilt u ontdekken hoe dit lab management-systeem ook u kan ontzorgen? Volg dan dit webinar. Bent u zich bewust van het potentieel dat (big) data analyses uw lab biedt? Arne BailliŤre van Abbott leert u tijdens zijn webinar zinvolle patronen te ontdekken. Hij geeft inzicht hoe Business Intelligence oplossingen u kunnen ondersteunen, zoals het bijhouden van KPIís of bij het identificeren van knelpunten in uw lab.
16-06-2020  |  579x  |  Kort nieuws  | 
Webinar High throughput-analyse van mycotoxine Tijdens de digitale LabAutomation Week 2020
Webinar High throughput-analyse van mycotoxine
Tijdens de digitale LabAutomation Week 2020 Dr. Frederik Wuppermann van LCTech toont de voordelen van robotisering in de high throughput-analyse van mycotoxines. Hij laat onder meer de sample clean up en analyse van zestien soorten mycotoxines tegelijkertijd in granen, noten en gedroogd fruit zien door middel van CrossTOXģ-kolommen. Deze worden volledig geautomatiseerd verwerkt door de Freestyle-SPE-QuEChERS. Dit webinar vindt plaats woensdag 1 juli op 15.00 uur. U kunt gratis aanmelden via de website.
11-06-2020  |  476x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag