Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
16-06-2020  |  535x
Deel dit bericht

LabAutmation Week: webinars over Data Management binnen laboratoria

Papierloos lab en data optimaal benutten

Bent u toe aan de transformatie naar een papierloos lab? Frédéric Delaruelle van Waters vertelt hoe het NuGenesis Lab Management System lab-data naadloos koppelt met andere bedrijfsactiviteiten. Het systeem ondersteunt de gehele product levenscyclus, van research tot productie. Wilt u ontdekken hoe dit lab management-systeem ook u kan ontzorgen? Volg dan dit webinar.

Bent u zich bewust van het potentieel dat (big) data analyses uw lab biedt? Arne Baillière van Abbott leert u tijdens zijn webinar zinvolle patronen te ontdekken. Hij geeft inzicht hoe Business Intelligence oplossingen u kunnen ondersteunen, zoals het bijhouden van KPI’s of bij het identificeren van knelpunten in uw lab.

Bedrijfsinformatie

Meer berichten

Webinar High throughput-analyse van mycotoxine Tijdens de digitale LabAutomation Week 2020
Webinar High throughput-analyse van mycotoxine
Tijdens de digitale LabAutomation Week 2020 Dr. Frederik Wuppermann van LCTech toont de voordelen van robotisering in de high throughput-analyse van mycotoxines. Hij laat onder meer de sample clean up en analyse van zestien soorten mycotoxines tegelijkertijd in granen, noten en gedroogd fruit zien door middel van CrossTOX®-kolommen. Deze worden volledig geautomatiseerd verwerkt door de Freestyle-SPE-QuEChERS. Dit webinar vindt plaats woensdag 1 juli op 15.00 uur. U kunt gratis aanmelden via de website.
11-06-2020  |  438x  |  Kort nieuws  | 
LabAutomation 2020, digitale kennisweek vol inspiratie en handvatten
LabAutomation 2020, digitale kennisweek vol inspiratie en handvatten
LabAutomation vindt dit jaar plaats in de vorm van een unieke digitale kennisweek. Deze week, vol met online lezingen, zal u inspireren en handvaten geven om zelf aan de slag te gaan. Lara Matthews van Bio-ITech vertelt meer over biobanking tools voor ELN’s. Leer meer over de uitdagingen van een biobank in sample handling en ontdek de voordelen van een ELN tijdens haar webinar op dinsdag 30 juni om 14:30 uur. Nathaniel Hentz van Artel geeft namens Analis een webinar onder de titel ‘Getting the Best out of Your Automated Liquid Handler’. In zijn presentatie toont hij het belang van nauwkeurigheid en precisie van de liquid handler. Ook laat hij zien hoe de variabiliteit van de vloeistofdosering de testresultaten beïnvloedt. Dit webinar vindt plaats op dinsdag 30 juni om 14:00 uur. Bezoek de website voor het complete programma van de LabAutomation kennisweek en om aan te melden.
09-06-2020  |  563x  |  Kort nieuws  | 
LabAutomation 2020 gaat door Online kennisweek 29 juni - 2 juli
LabAutomation 2020 gaat door
Online kennisweek 29 juni - 2 juli Het LabAutomation event gaat door als unieke digitale kennisweek. Volg van maandag 29 juni tot en met donderdag 2 juli verschillende gratis webinars die inspireren en handvatten geven om zelf aan de slag te gaan. Laboratorium automatisering was nooit zo actueel als in deze tijd. Zo vertelt Marcel Braam van Indorama over de optimalisatie van werkprocessen in het laboratorium. Wie naar slimme procesoptimalisatie streeft, onderzoekt vroeg of laat verspilling of onnodige productieverliezen in het lab. Loopt u vast? Of bent u naarstig op zoek naar een efficiëntieslag op dit gebied? Marcel, werkzaam bij Indorama, neemt u mee in een optimalisatiemethode die in zijn lab zoden aan de dijk zet. Het webinar van Marcel Braam vindt plaats op dinsdag 30 juni om 15:00 uur. Het hele programma en de mogelijkheid om te in te schrijven vindt u via de link op onze website.
04-06-2020  |  440x  |  Kort nieuws  | 
Inschrijving LabAutomation 2020 is geopend Schrijf nu in voor een bezoek aan deze conferentie
Inschrijving LabAutomation 2020 is geopend
Schrijf nu in voor een bezoek aan deze conferentie Op dinsdag 24 maart 2020 vindt de 12de editie van LabAutomation plaats bij 1931 Congrescentrum in Den Bosch. De conferentie biedt een boeiend lezingenprogramma met actuele thema’s zoals kwaliteit, data science, machine learning, artificiële intelligentie en lab optimalisatie. Sprekers van organisaties zoals Mimetas, WKZ Utrecht, Indorama en NIZO komen aan het woord over de laatste ontwikkelingen op het gebied van laboratoriumautomatisering. Het programma biedt ook een kijkje in de keuken bij laboratoria van uw collega’s. Hoe hebben zij het keuzeproces, de aanschaf en implementatie van een nieuwe automatiserings- of softwareoplossing aangepakt? Wat hebben zij geleerd en wat zouden zij de volgende keer anders doen? Naast het conferentieprogramma, presenteren alle toonaangevende leveranciers zich in de centrale hal van Congrescentrum 1931 met table-top stands. LabAutomation is dé gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht over de laatste trends
07-01-2020  |  799x  |  Kort nieuws  |   | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag