Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
20-05-2020  |  367x
Deel dit bericht

Nen-specs niet medische-mondkapjes

Voor wie een niet-medisch mond-neus-masker wil maken, is het goed te weten dat NEN hierover een document met aanbevelingen heeft gepubliceerd. Deze NEN-spec voor niet-medische mondkapjes is gratis op site te downloaden. De NEN-spec ‘Niet-medische mond-neusmaskers’ geeft een verduidelijking voor zowel het maakproces als het gebruik en onderhoud.

De aanbevelingen voor het maakproces zijn geschikt voor zowel zelfgemaakte als in serie vervaardigde mondkapjes. Vragen die beantwoord worden zijn: wat is het ontwerp? Welk materiaal is geschikt en hoe maak je zelf een mondkapje? Hoe gebruik je het? Hoe kan het mondkapje worden gereinigd? Of hoe verpak je als fabrikant het mondkapje en welke informatie moet dan worden meegeleverd met het product?

Kortom, de NEN-spec geeft aanbevelingen voor het ontwerp, maakproces, gebruik en onderhoud van niet-medische mondkapjes en sluit aan op de factsheet over dit persoonlijk beschermingsmiddel dat de Rijksoverheid op 9 mei heeft voor het gebruik in het openbaar vervoer.

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag