Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
31-03-2020  |  608x
Deel dit bericht

Gratis pictogrammen om COVID-19 te helpen stoppen

Veiligheids- en identificatiespecialist Brady Corporation biedt downloadbare veiligheidspictogrammen aan om de verspreiding van het coronavirus te helpen stoppen. Ledereen kan de printklare bestanden vrij downloaden van de Brady-websites.

Veiligheidsmaatregelen duidelijk communiceren

Alle aangeboden pictogrammen zijn conform of in lijn van de internationale ISO 7010-norm, zodat ze overal ter wereld maximaal kunnen worden herkend. Voor bijna alle COVID-19-veiligheidsmaatregelen is een snel herkenbaar symbool voorzien, van handen wassen en afstand houden tot de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen. Snel wijzigingen in gebouwen aangeven Omdat de volledige impact en duur van de Corona-epidemie in veel landen en regio`s nog onduidelijk is, moeten veiligheidsmaatregelen in, of zelfs toegang tot, gebouwen snel kunnen worden aangepast. Om evoluerende veiligheidsmaatregelen voor specifieke ruimtes te helpen communiceren, heeft Brady relevante veiligheidspictogrammen gegroepeerd in 4 sets: bezoekers informeren aan de receptie, mensen eraan herinneren hoe ze hun handen optimaal desinfecteren, werknemers eraan herinneren dat ze de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen en een set voor algemene veiligheidsmaatregelen zoals handen schudden vermijden en afstand bewaren.

Print op elke kantoorprinter

De veiligheids- en identificatiepictogrammen van Brady zijn normaal enkel beschikbaar op sterke, industriëlematerialen die alleen met een gespecialiseerde thermische transfer labelprinter kunnen worden gedrukt. Omde veiligheidspictogrammen echter snel beschikbaar te maken in elk bedrijf, zijn ze herwerkt in eenvierkleurenformat dat gemakkelijk kan worden afgedrukt op de meeste kantoorprinters. Eenmaal geprint oppapier, kunnen sets pictogrammen waar nodig met tape op deuren of gladde muren worden aangebracht omtijdelijke veiligheidsmaatregelen duidelijk te communiceren

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde expertises

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag