Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
20-03-2020  |  530x
Deel dit bericht

JSB waarborgt dienstverlening met veiligheidsprotocollen

Vestigingen operationeel, servicing via video-conferencing

In verband met de overheidsmaatregelen ter beperking van het COVID-19-virus neemt JSB passende acties om medewerkers te beschermen en de service aan klanten te garanderen. Onze kantoren blijven open, onze vestigingen zijn op dit moment volledig operationeel, uiteraard hanteren we de RIVM-veiligheidsprotocollen.

Dit houdt in dat we in onze vestigingen afstand houden tussen medewerkers en werkt een deel van onze medewerkers thuis. Ze werken door en zijn bereikbaar voor al uw vragen. Zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn, zullen we voor klantvragen gebruik maken van bijvoorbeeld video conferencing in aanvulling op telefonisch contact.

Voor serviceverlening, zoals onderhoud, en installaties op locatie hebben wij een veiligheidsprotocol opgesteld, zodat we de dienstverlening voorlopig aan klanten kunnen borgen op een veilige wijze. Uiteraard kunnen onze expert u bij technische vragen over uw instrumentatie ook de helpende hand bieden via een video-verbinding.

Tot slot kunt u al uw (aan)vragen, verzoeken en bestellingen toesturen en we zullen die op de gebruikelijke manier behandelen en verwerken.

Voorts wens ik iedereen een goede gezondheid toe en dat we allemaal snel uit deze crisis mogen komen.

Met vriendelijke groet,
Marco Koenen
Directeur JSB groep

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag