Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
13-03-2020  |  589x
Deel dit bericht

Geen fysieke afspraken, maar online demonstraties

Maatregel vanuit ITIS wegens coronavirus

Gisteren heeft het RIVM maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. Ook wij geven hier gehoor aan en werken de komende weken zoveel als mogelijk vanuit huis.

Online sessies

Wij merken dat veel bedrijven de gemaakte afspraken voor een demonstratie van onze software annuleren. Wanneer klanten de afspraak niet annuleren stellen wij zelf voor om deze te verplaatsen of om te zetten naar een online demonstratie. De kennismaking op locatie komt later wel.

Voorkom besmetting op het lab

Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om thuis te werken. Zeker in sommige laboratoria maakt men nu overuren. Natuurlijk is het wel belangrijk dat u het veiligheidsinformatieblad raadpleegt alvorens aan de slag te gaan met een chemisch product. Maak deze documenten digitaal beschikbaar en voorkom dat medewerkers elkaar besmetten bij het overgeven van veiligheidsinformatiebladen en/of werkplekinstructiekaarten.

Hulp
Geen digitale versie beschikbaar van een veiligheidsinformatieblad? Neem dan contact met ons zodat wij deze naar u kunnen sturen per e-mail.

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag