Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
09-03-2020  |  411x
Deel dit bericht
Een compact, multifunctioneel apparaat dat een uitstekende toevoeging is voor elk laboratorium.

Nieuw:CAPPRondo Mini Incubator

De nieuwe CAPPRondo Mini Incubator is een compact, multifunctioneel apparaat.

Met onder andere een ingebouwde digitale temperatuurcontrole en een thermisch bereik van -15°C tot 60°C is de CAPPRondo Mini Incubator meer dan geschikt om uw dagelijkse verwarmings- en verkoelende taken uit te voeren.

De CAPPRondo Mini Incubator heeft daarnaast een helder LED controle panel wat de interne temperatuur in real time laat zien. Dit zorgt ervoor dat het personeel de temperatuur kan reguleren tijdens het experimenteren.

Verder is de CAPPRondo Mini Incubator maar 13 x 14.5" groot en weegt het apparaat maar 6.5 kg. Op deze manier past hij makkelijk op elke laboratorium werkbank en kan de incubator makkelijk verplaatst worden. Met een volume van 25 liter heeft de Incubator plaats voor verschillende monsters op de verstelbare schappen, van kleine buizen tot 2L flessen. Er is een intern stopcontact om kleine instrumenten stroom te geven tijdens het incuberen van de monsters.

De nieuwe CAPPRondo Mini Incubator heeft vele mooie eigenschappen die hem toepasbaar maken voor elk laboratorium. Aangezien hij gemaakt is volgens CAPP`s strikte kwaliteitsregels, kunt u verwachten dat deze krachtige Incubator lang in uw laboratorium meegaat.

Ga meteen naar onze webshop en koop hem nu.

Bedrijfsinformatie

NBS Scientific Benelux
NBS Scientific Benelux
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen. Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften. Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden. Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag