Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
09-03-2020  |  393x
Deel dit bericht

Micronic`s 35-jarig jubileumkortingen

Micronic bestaat 35 jaar en begint dit jaar daarom met mooie jubileumkortingen.

Upgrade uw oude Micronic apparatuur voor de nieuwe versies om uw lab weer optimaal te laten werken.

Neem zo de Screw Cap Recapper CS500, die 10 keer sneller je buizen capt, decapt of recapt dan met de hand, nu met 15% korting.
Of kies voor de nieuwe Micronic Tube Reader DT300 en krijg de codes meteen te zien in een LIMS of Excel file, nu met 10% korting.
Of ga voor de Micronic Rack Reader DR500 die uw 2D Data-Matrix gecodeerde buizen in minder dan 5 seconden kan inlezen, nu ook met 10% korting.

Wilt u meer weten over deze actie of meteen een offerte opvragen? Neem contact met ons op.

De kortingen zijn geldig t/m 31 maart 2020.

Bedrijfsinformatie

NBS Scientific Benelux
NBS Scientific Benelux
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen. Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften. Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden. Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag