Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
09-03-2020  |  373x
Deel dit bericht
Het celkweeksysteem van PFEIFFER

Uitgelicht:PFEIFFER`s Celkweek producten

Het celkweeksysteem van Pfeiffer is een compleet systeem dat meegroeit met uw behoeften.

Wij bieden verschillende producten die elkaar aanvullen en uw productie laat groeien en optimaliseren. De corrosie-vrije en robuuste constructie maakt dit systeem een betrouwbaar celcultuur systeem die uw cellen constant in beweging houdt.  Het product is door de gebruiker te selecteren en kan zo naar ieders wensen worden aangepast.

De Cellspin is een compacte roerder geschikt voor vier verschillende kolfformaten (100, 250, 500 en 1000ml) zodat de productie gemakkelijk verhoogd kan worden. Ook kan de snelheid (5-75 rpm) en kunnen andere roerparameters individueel geprogrammeerd worden en op elk moment gewijzigd worden. Het het systeem kan eenvoudig aangepast worden naar `disposable` of `impeller-type` spinner flessen om zo een breed scala van cultuursystemen en toepassingen te kunnen faciliteren.

De Cellroll heeft een sterke motor en kan maximaal 16 rolflessen beheren. U kunt hiermee dus makkelijk zelf instellen hoeveel flessen u erin wil houden. De verschillende rolopties zijn door de gebruiker te selecteren om zo de groei van specifieke cellijnen te maximaliseren.

Geïnteresseerd geworden in de celkweek producten? Maak een account aan op onze website en shop nu.

Bedrijfsinformatie

NBS Scientific Benelux
NBS Scientific Benelux
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen. Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften. Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden. Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag