Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
02-03-2020  |  611x
Deel dit bericht
Congres gevaarlijke stoffen in Emmen op donderdag 19 maart 2020

Congres gevaarlijke stoffen verplaatst naar 10 september te Emmen

Deelname is gratis

Update:Congres verplaatst vanwege coronavirus
Zojuist hebben wij vanuit de organisatie vernomen dat het congres gevaarlijke stoffen is verplaatst naar 10 september 2020 vanwege het coronavirus.

Slachtoffers door stoffenblootstelling

Jaarlijks sterven er zo`n 3000 mensen aan de gevolgen van stoffenblootstelling. Hiervan bestaat 80% van de slachtoffers uit gepensioneerden. Elk mens dat ziek wordt of sterft door stoffenblootstelling is er één teveel nietwaar? Daarom is het belangrijk dat we samenwerken aan oplossingen om veilig te kunnen werken met gevaarlijke stoffen.

Kennis overbrengen naar de werkvloer

Hoe breng ik de kennis over gevaarlijke stoffen over naar de werkvloer. Het is een vraag waar veel bedrijven mee worstelen. Wilt u antwoord op deze vraag? Dan is het brengen van een bezoek aan het congres gevaarlijke stoffen op 19 maart in Emmen zeker de moeite waard.

Gastsprekers van gerenomeerde organisaties

Tijdens het congres zullen verschillende gastsprekers van gerenomeerde organisaties het woord nemen. Van welke organisaties zij zijn? Maaike Visser zal namens het RIVM spreken over de gezondheidseffecten van gevaarlijke stoffen. Daarnaast geeft zij ook antwoord op de vraag hoe we onze kennis kunnen overbrengen naar de werkvloer.

Verder zullen er gastsprekers aanwezig zijn namens TNO, NKAL en BAM.

Deelname is gratis.

In tegenstelling tot soortgelijke congressen en evenement is deelname aan het congres gevaarlijke stoffen geheel gratis. Wilt u zich aanmelden voor dit evenement? Neem dan contact met mij op via de contactbutton aan de rechterzijde van dit bericht.

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag