Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
26-02-2020  |  465x
Deel dit bericht
Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare NL en Han Morshuis, bestuurder Pathologie Friesland.
Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare NL en Han Morshuis, bestuurder Pathologie Friesland.

Pathologie Friesland gaat voor LMS 5.0

Pathologie Friesland stapt over op workflow oplossing van Deutsche Telekom Healthcare

Na een professioneel ingestoken tender en een zorgvuldig selectietraject heeft Pathologie Friesland gekozen voor LMS 5.0 van Deutsche Telekom Healthcare. Met name de toekomstvisie en ontwikkelstrategie van Deutsche Telekom Healthcare in combinatie met het feit dat LMS 5.0 uitstekend ondersteunt bij regionale samenwerkingen gaf hierbij de doorslag.
Verwacht wordt dat het systeem de 2e helft van dit jaar live gaat bij Pathologie Friesland.
LMS 5.0 is (als opvolger van Lms poema) een toekomstbestendig pathologie management informatie systeem dat de complete workflow op een lab ondersteunt met een volwaardige integratie van de digitale pathologie.

Met LMS 5.0 blijven we aansluiten op ontwikkelingen

“Door te kiezen voor Deutsche Telekom Healthcare en LMS 5.0 worden wij in staat gesteld om aan te kunnen blijven sluiten op de ontwikkelingen in het pathologie vakgebied op de korte en de lange termijn. De mogelijkheid om actief te participeren in de Innovation Board en zo mede de ontwikkelingsroute te mogen bepalen, spreekt ons erg aan.” aldus Han Morshuis, bestuurder Pathologie Friesland.

Vooruitstrevend lab ter versterking visie op pathologie

Renna Plukker, CEO Deutsche Telekom Healthcare Nederland: “Pathologie Friesland is een vooruitstrevend laboratorium. Dat werd ons meteen al duidelijk. Voor Deutsche Telekom Healthcare is het waardevol om hier haar laboratorium management informatie systeem te mogen implementeren. De visie van Pathologie Friesland kan, tezamen met die van onze andere klanten, een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling. Met ons deskundige team en LMS 5.0 kunnen we hierin voorzien. Ik zie uit naar onze samenwerking.”

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag