Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
18-02-2020  |  344x
Deel dit bericht
Micronic Tube Handler

Next level tubes sorteren met de Micronic HT700

NBS Scientific presenteert de geautomatiseerde Micronic Tube Handler HT700 welke voorziet in de behoefte van het efficiënt, snel en op een veilige wijze sorteren van monsteropslagbuizen. Door het unieke ontwerp heeft het apparaat een kleine footprint en een grote capaciteit. Er bestaat een minimale afstand tussen het monster dat gepakt moet worden en het ‘target’ rack, waardoor er sneller gesorteerd kan worden. Het gesloten systeem waarborgt de veiligheid van de gebruiker.

Een ‘picklist’ die gegenereerd wordt vanuit een LIMS systeem kan gemakkelijk worden ingeladen met een USB stick. De gewenste buizen worden automatisch geselecteerd en voor de gebruiker in een ‘target’ rack geplaatst. Er is plaats voor maximaal 24 ‘source’ racks en 1-3 ‘target’ racks. De handler heeft een doorvoer van ongeveer 800 tubes/hr, inclusief het lezen van de unieke 2D code onder op de buis. In combinatie met het gebruik van Micronic buizen is het apparaat een uitstekende en betrouwbare keuze.

Features:

- Het uitlezen van 2D codes
- Het uitlezen van 1D codes (source en target rack)
- Gemakkelijk te navigeren en intuïtieve interface
- Automatische koppeling tussen rack-ID en rackpositie
- Picklist (CSV-bestand) kan worden ingeladen met een USB stick
- Extra groeperingsveld in picklist voor monsterclustering in target rack
- Output CSV—bestand met inhoud van racks
- Afgesloten systeem voor veiligheid van de gebruiker
- De afzonderlijke veiligheidsstop verzekert sample/productbescherming

Bedrijfsinformatie

NBS Scientific Benelux
NBS Scientific Benelux
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen. Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften. Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken – een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie – kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden. Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag