Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
18-02-2020  |  322x
Deel dit bericht
Vitl Lu-Mini

Top Tips: Hoe maak ik mijn luminometer schoon?

Het schoonhouden van uw apparatuur is essentieel voor een efficiŽnte en nauwkeurige werking. Om kruisbesmetting te voorkomen en te zorgen voor nauwkeurige resultaten, is het van belang dat u uw Lu-mini goed reinigt. Houdt hem dus in topvorm en bekijk hieronder de 6 eenvoudige stappen voor een effectieve reiniging van uw Luminometer.

Wat heb je nodig?

- Persoonlijke beschermingsmiddelen
- Vochtige doek
- Lang wattenstaafje
- Ontsmettingsmiddel

Hoe maak je je Lu-mini schoon?

1. Koppel het USB-snoer los van uw Lu-mini, voordat u ermee aan de slag gaat.

2. Zorg ervoor dat u geschikte beschermingsmiddelen draagt en maak de buitenkant van de Lu-mini schoon met een vochtige doek of wattenstaafje, gedrenkt in ontsmettingsmiddel. Zorg ervoor dat beide niet te nat zijn.

3. Reinig het gebied rond het LCD touch-screen. Let erop dat u niet teveel vocht of vuil in de randopening drukt.

4. Reinig nu de binnenkant van het deksel, waarbij u er vooral op moet letten dat u de zwarte coating niet wegwrijft.

5. Indien nodig, kunt u het gedeelte reinigen waar het monster in hoort. Dit kan door middel van een vochtig wattenstaafje. Zorg ervoor dat u niets anders in de holte duwt, dit kan vast komen te zitten en hierdoor kan het apparaat beschadigd raken.

6. Zorg er na het reinigen voor dat het apparaat weer goed droog is voordat u het apparaat weer op het netsnoer aansluit.

Bedrijfsinformatie

NBS Scientific Benelux
NBS Scientific Benelux
Wij leveren de middelen die u nodig heeft om nieuwe inzichten te ontdekken in het lab. Inzichten die het landschap van volksgezondheid, welzijn en veiligheid wereldwijd kunnen veranderen. Wanneer u gebruik maakt van onze innovatieve producten voor monster afname, monster opslag, monster verwerking, vloeistof verwerking en laboratorium automatisering, kunt u uw laboratorium workflow verbeteren en optimaliseren om meer nauwkeurige onderzoeksresultaten te behalen. Naast onze fysieke middelen, streven we er ook naar u te helpen bij het identificeren en oplossen van dagelijkse uitdagingen in het lab. Door de tijd te nemen om meer te weten te komen over uw workflow, budget en specifieke onderzoekstoepassing, werken we hard om u de laboratoriumoplossingen te bieden die het beste aansluiten bij uw onderzoeksbehoeften. Wanneer u ervoor kiest om met NBS Scientific te werken Ė een wereldwijd netwerk van bedrijven met meer dan 10 jaar ervaring in de life science industrie Ė kiest u een betrouwbare partner die de omvang en betekenis van uw onderzoek begrijpt. Daarom zetten wij ons in om uw laboratorium te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit en u de best mogelijke service te bieden. Of u nu deel uitmaakt van een startup die op zoek is naar de eerste voorraad met monsteropslag buizen of een gerenommeerd laboratorium dat op zoek is naar alternatieve monsteropslag, vloeistofbehandeling of automatiseringsproducten; wij zijn er om u te helpen.
Laatst bijgewerkt: 08-08-2019

Gerelateerde berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag