Supplier sign in
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
03-02-2020  |  864x
Deel dit bericht

Food innovation goes digital - webinar 4 maart 15u

Gratis webinar Paperless Lab Academy

In dit gratis webinar georganiseerd door de Paperless Lab Academy op 4 maart 2020 om 3 uur, zal Rik Pepermans zijn ervaring delen opgedaan bij Unilever als onderzoeker, IT manager van het grootste voedingslab en strateeg van de digitale transformatie van de wereldwijde R&D.

De voedingseconomie is groter en diverser dan je wellicht denkt. Er gebeurt ook meer innovatie in de voedingseconomie dan de statistieken doen vermoeden, maar het is niet altijd traditionele wetenschap. De digitale transformatie van innovatie in voeding is een schoolvoorbeeld van een zakelijke aanpak die veel verder gaat dan het digitaal maken van bestaande lab processen op papier.

Rik zal delen hoe de implementatie van een Electronic Lab Notebook bij Unilever begon met een kritische analyse van het hoofdproces van R&D en leidde tot een sterkere connectie met de business. In een bedrijf geleid op basis van data moeten meetresultaten snel en foutloos van de labtafel naar de directietafel van de beslissers gaan. Computersimulaties vervangen hierbij steeds vaker het maken en meten van testproducten in het lab om de nodige innovatiesnelheid te behalen. Rik laat zien dat dit niet het einde van het lab is maar een nieuw begin.

Als je niet in de voedingsindustrie werkt, dan zal je toch geïnspireerd worden door de snelheid en de efficiëntie van de innovatie in voeding als een FMCG industrie.

Registreer je op de Paperlesslabacademy.com / The Academy / Academy Webinars

Aarzel niet om Rik Pepermans te contacteren via LinkedIn voor hulp bij de digitale transformatie van jouw R&D organisatie.

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

Meer berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag