Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
28-11-2019  |  652x
Deel dit bericht

Engelse vertaling van boek over veilig werkgedrag verschenen

The first-line supervisor and safe work behaviour

Syntax Media heeft een Engelse vertaling uitgebracht van het boek De eerstelijns leidinggevende en veilig werkgedrag van Juni Daalmans. Dit vanwege vraag hiernaar van Nederlandse bedrijven (voor hun buitenlandse werknemers) en ook vanuit het buitenland.

Brain Based Safety

Het concept van Brain Based Safety, dat de auteur heeft ontwikkeld, vindt namelijk ook in het buitenland steeds meer ingang. Deze methode vertaalt recente kennis van het brein in het bevorderen van veilig gedrag in organisaties.

Dit praktische boek gaat over de rol van de eerstelijns leidinggevende in het bevorderen van veilig gedrag op het werk. De eerstelijns leidinggevende heeft als schakel tussen de werkvloer en het management van alle partijen de meeste invloed op het gedrag van medewerkers.

Diens invloed wordt in de vorm van zeven competenties beschreven, aan de hand van een op feiten gebaseerde casus. Je kunt deze zeven competenties het beste vergelijken met knoppen waaraan je als leidinggevende kunt draaien om het gedrag van een medewerker te beïnvloeden.
Uit ongevalsanalyse blijkt dat de meeste winst op het gebied van veilig werken valt te behalen door veilig gedrag te versterken.

Bestelbaar bij Uitgeverij Syntax Media, ISBN 9789491764394. Prijs € 37,-.

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag