Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

Kort nieuws
06-09-2019  |  983x
Deel dit bericht
Gereviseerd en getest GCMS systeem welke een nieuwe bestemming krijgt.

Tweede leven voor GCMS-systeem

Hergebruik van chromatografie systemen.

Onlangs heeft Labrecycling een GCMS-systeem een tweede leven gegeven. Het systeem is getest en gereviseerd. Het bedrijf dat dit GCMS systeem in gebruik heeft genomen is test honing op pesticiden.
Dit past precies in onze filosofie.

Geef chromatografie apparatuur een tweede leven. Het is beter voor het milieu en de bijen.

Labrecycling koopt gebruikte chromatografie systemen. En wat doet u met uw oude systemen?

Bedrijfsinformatie

Labrecycling B.V.
Labrecycling B.V.
Labrecycling is een Nederlands bedrijf dat gebruikte en gerepareerde chromatografie systemen koopt en verkoopt. De bedrijfsnaam is een combinatie van laboratorium en recycling. Wij combineren deze twee werelden. Labrecycling is het internationaal inkoopkanaal voor gebruikte analytische laboratoriuminstrumenten als: GC, HPLC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS. Systemen van wereldmerken als: Agilent Technologies, Waters, Thermo Scientific, Shimadzu, Perkin Elmer, Varian, Dionex, AB Sciex, CTC Analytics en Gerstel.   Wij kopen gebruikte chromatografie instrumenten van o.a. farmaceuten, die hun laboratoriumapparatuur met regelmaat moeten vervangen. Naast farmaceuten, kopen wij ook in van ziekenhuizen, R&D laboratoria, drinkwaterbedrijven, voedsel -& chemische industrie en van commerciële laboratoria uit diverse landen zoals: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Zwitserland.   De HPLC, GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS systemen worden verkocht aan niet-Westerse landen, waar ze gebruikt worden in ziekenhuizen, universiteiten, onderzoekcentra en water- voedselbedrijven en aanverwante bedrijven. Voordelen om uw gebruikte analytische systemen te verkopen aan Labrecycling 1. U ontvangt een marktconforme prijs voor uw apparatuur. 2. U heeft geen magazijnopslagkosten. 3. U genereert geld voor aanschaf van nieuwe instrumenten. 4. Met uw hulp werkt u mee aan een beter milieu en het welzijn van de medemens. Geef laboratoriumapparatuur een 2de leven. Het is beter voor het milieu en geeft onze kinderen een betere toekomst, waarin zij leven op een planeet waar onze grondstoffen niet opraken. Labrecycling Save the environment and the bees
Laatst bijgewerkt: 01-11-2019

Gerelateerde beurs

Meer berichten

Een overvol magazijn met chromatography apparatuur?
Een overvol magazijn met chromatography apparatuur?
De zomervakantie staat voor de deur, een overvol magazijn. Tijd voor een grondige opruiming. Naast klein verbruikersmateriaal staat daar bijvoorbeeld een grote ICP-MS of AAS te verstoffen. Het is niet alleen geld waard, maar u kunt ook nog eens het materiaal een tweede leven geven. Labrecycling hergebruikt chromatografie apparatuur en heeft ruimte om uw toestellen over te nemen. Weggooien is zonde. Maak uw magazijn overzichtelijk en neem contact met ons op.
07-06-2019  |  1217x  |  Kort nieuws  | 
Gezocht Agilent GC-MS systemen Heeft u 6890-5973 of een jonger model
Gezocht Agilent GC-MS systemen
Heeft u 6890-5973 of een jonger model Labrecycling zoekt voor een relatie in Afrika enkele Agilent GC-MS systemen. Heeft u een GC-MS systeem, welke u niet meer gebruikt of binnenkort wordt vervangen, neem dan contact met ons op. De gezochte modellen zijn: Agilent 6890Plus/6890N-5973N, 6890N-5975C of 7890A/5975C. Heeft u andere chromatografie apparatuur die u wilt verkopen? Neem dan contact op met Labrecycling.
29-05-2019  |  770x  |  Kort nieuws  | 
Zijn uw oude HPLC/ GC/ ICP-MS systemen nog geld waard? Ontvang geld voor uw oude chromatografie apparatuur
Zijn uw oude HPLC/ GC/ ICP-MS systemen nog geld waard?
Ontvang geld voor uw oude chromatografie apparatuur In het magazijn, onder een dikke laag stof, ligt apparatuur weg te roesten. Er ligt geld op de plank, zonder dat u het door heeft. Een nieuw instrument is aangeschaft en wat doen wij met het oude systeem? " Zet het maar in het magazijn neer, voor onderdelen of als back-up" . Dit is het meest gegeven antwoord. Gebeurd dit ook? Nee. Onderdelen passen niet, het kost teveel tijd en geld om de oude unit weer op te starten. Waarom biedt u uw oude HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, AAS en ICP-MS niet bij ons aan? En ontvang geld voor uw volgende investering. Labrecycling koopt gebruikte instrumenten en geeft het een 2de leven.
14-05-2019  |  1091x  |  Kort nieuws  | 
Overtallige HPLC systemen worden hergebruikt. Labrecycling geeft analytische laboratoriumapparatuur een 2de leven
Overtallige HPLC systemen worden hergebruikt.
Labrecycling geeft analytische laboratoriumapparatuur een 2de leven Afgeschreven Agilent HPLC systemen, Refurbished Agilent 1100 HPLC systeem, klaar voor een 2de leven, Afgeschreven Waters HPLC systemen, Refurbished Waters 2695 HPLC systemen, klaar voor een 2de leven, Tevreden klant met een refurbished HPLC en GC systeem.
11-04-2019  |  1071x  |  Fotoverslag  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag