Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
25-04-2019  |  1019x
Deel dit bericht

LabVolution 2019: uw volgende afspraak

21 - 23 mei 2019 in Hannover, registreer voor gratis entree

Digitale transformatie, automatisering, steeds complexere workflows – ook het laboratorium verandert. Vandaag de dag is er nog altijd een kloof tussen wat technologisch mogelijk is en wat er daadwerkelijk in het laboratorium gebeurt.

Bij LabVolution vinden gebruikers daarom precies de oplossingen die ze nodig hebben om laboratoria voor te bereiden op de concurrentie in het digitale tijdperk. De vakbeurs is een belangrijk internationaal platform voor het bespreken van actuele onderwerpen met betrekking tot thema’s als Laboratorium 4.0, Laboratoriumworkflows, Big Data in de bio-analytica, gemeenschappelijke normen en veiligheid.

Hoofdthema ‘The Integrated Lab'

De volgende LabVolution richt zich op het hoofdthema ‘The Integrated Lab’. Het gaat hierbij om de digitalisering van processen, het netwerken van componenten, maar ook om wereldwijde netwerken - tussen mensen in het laboratorium, tussen locaties, tussen industrieën en markten, en tussen onderzoek en industrie. LabVolution is de Europese vakbeurs voor innovatieve laboratoriumapparatuur en de optimalisering van laboratoriumworkflows.
Uw volgende afspraak: 21 tot 23 mei 2019 in Hannover.

Gratis entreeticket LabVolution 2019

Via de link hiernaast kunt u in een paar stappen een gratis entreeticket registreren. Uw persoonlijke promotiecode zpmb3 is reeds ingevuld. U vindt hier ook diverse documenten waarmee u uw beursbezoek optimaal kunt voorbereiden – waaronder een lijst van exposanten en een informatiebrochure.
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag