Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

Kort nieuws
06-11-2018  |  917x
Deel dit bericht

Aankomende workshops Metaalkunde & Metallografie MATinspired

Februari 2019

We geven in ons laboratorium workshops op het vlak van metaalkunde en metallografie. Uniek aan deze workshops is dat het een combinatie betreft van theorie en praktijk, zodat de cursist de opgedane kennis direct in praktijk kan brengen.

De volgende workshops staan gepland op:

Tweedaagse workshop Metaalkunde:

- woensdag 6 en donderdag 7 februari 2019
- woensdag 12 en donderdag 13 juni 2019

Heb je te maken met kwaliteitsproblemen van jullie metalen? Zoals breuken, te veel insluitingen, afwijkingen van de specificatie, hardingsproblemen, problemen met coatings, etc. Dan zal de tweedaagse Workshop Metallografie je verder kunnen helpen.

Tweedaagse workshop Metallografie:

- woensdag 13 en donderdag 14 februari 2019
- woensdag 19 en donderdag 20 juni 2019

Bedrijfsinformatie

Gerelateerd event

metaalkunde bij MATinspired
Inhoud Tijdens deze tweedaagse workshop maakt de cursist kennis met de basis van de metaalkunde. Hierdoor verkrijgt de cursist meer inzicht, waardoor er betere materiaalkeuzes kunnen worden gemaakt. Voor wie? Medewerkers die werkzaam zijn in de metaalwereld die meer technische basiskennis willen krijgen over metalen en hun eigenschappen. Bijvoorbeeld kwaliteitsmedewerkers, constructeurs, vertegenwoordigers, managers en laboratoriummedewerkers. Programma Deze tweedaagse workshop wordt gegeven in het materiaalkundig laboratorium van MATinspired. Theorie wordt afgewisseld met opgaven. Zo wordt het inzicht in de basisbegrippen vergroot. Aan het einde van elke dag doen we nog enkele proeven in het laboratorium. Aan welke begrippen wordt aandacht besteed? Structuren van metalen: Atomen en bindingen Kristallen Afwijkingen in structuren Fasenleer: Voornaamste fasen in staal Fasediagrammen Mechanische eigenschappen: Elastisch en plastisch vervormen Hardheid en trekproef Sterkteverhoging Metaalkeuze: Types staal Roestvast staal Gietijzer Non-ferrometalen Warmte behandelingen Productieprocessen van legeringen Data tweedaagse Workshop Metaalkunde Woensdag 13 en donderdag 13 juni 2019 Tijd: 09.30-16.00 uur. Locatie De workshop wordt gegeven op onze locatie: Gate2 Aeroparc Gilze-Rijen Ericssonstraat 2 5121 ML Rijen Docent De workshop zal worden gegeven door dr.ir. Niels Kuijpers die veel ervaring en praktische kennis heeft op het vlak van metaalkunde. Bewijs van deelname Na afloop van de workshop krijgt iedere cursist een bewijs van deelname overhandigd. Prijs Kosten voor de cursus: 895,- per persoon, exclusief BTW, inclusief lesmateriaal en lunch.
12-06-2019 | Workshop | 2 dagen | Rijen | Toegang: Betaald
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag