Hoe een laboratoriumleverancier invloed heeft op jouw koekje
ETTEN-LEUR - ‘Ik ben Marit. Een van oorsprong Brabantse met een liefde voor de natuur en eindverantwoordelijk voor alle producten die bij ons in de schappen staan’. Het zijn woorden van Marit van Egmond (45) uit haar eerste column voor magazine Distrifood.
Sinds deze maand is de geboren Etten-Leurse directeur van Albert Heijn.
Die laatste woorden, ‘eindverantwoordelijk voor alle producten’, die bleven bij Jouk Hamelink, teamleider sales bij Wilten Instrumenten in Etten-Leur, hangen. Komt het door het delen van dezelfde standplaats? Misschien. Of heeft het ermee te maken dat ook Hamelink zich op een heel andere manier enigszins verantwoordelijk voelt voor het eten dat in de Nederlandse supermarkten ligt? Wellicht.
Familiebedrijf
Sinds 1952 is Wilten Instrumenten namelijk toonaangevend in het leveren van basis-, fysische en analytische instrumenten die op dagelijkse basis en op grote schaal in, onder andere, de voedselindustrie worden gebruikt. Het familiebedrijf