Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
20-01-2021
Deel dit event
Soort: E-learning
Duur: 1 dag
20-01-2021 in vrij te kiezen
04-02-2021 in vrij te kiezen
20-02-2021 in vrij te kiezen
04-03-2021 in vrij te kiezen
20-03-2021 in vrij te kiezen
04-04-2021 in vrij te kiezen
20-04-2021 in vrij te kiezen
04-05-2021 in vrij te kiezen
20-05-2021 in vrij te kiezen

Toegang: Betaald

E-learning - Intern auditor ISO 15189:2012†

E-learning

Wij bieden trainingen en opleidingen via E-learning aan.

Intern auditor ISO 15189:2012†

Een kwaliteitsmanagementsysteem in een medisch laboratorium moet structureel en periodiek getoetst worden op doeltreffendheid en efficiŽntie. Interne audits zijn hiervoor een uitstekend hulpmiddel en vormen een essentieel onderdeel van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Daarnaast is het voor het behalen van een accreditatie op basis van de ISO 15189 norm noodzakelijk dat er een functionerend intern audit systeem aanwezig is.

Na deze training tot intern auditor bent u in staat om op een gestructureerde wijze een effectieve audit uit te voeren op basis van de ISO 15189 norm en daarvan een professioneel onderbouwd feitenrapport te schrijven.
Tijdens de training worden werkvormen gebruikt die geschikt zijn voor E-learning.

Tevens wordt door norminterpretatie-oefeningen en door een uitgebreide toelichting op de normen meer inzicht verkregen in de ISO 15189 norm.

Na het afwerken van de complete module kan u een toets afleggen. Nadien kan u een pdf-bestand downloaden waarin alle leerpunten van de training samengevat worden.

Heeft u behoefte aan ondersteuning voor uw volgende audit?
Schrijf u dan in voor onze E-learning ĎInterne auditor ISO15189: 2012í of lees meer op onze website.
 

Bedrijfsinformatie

Kerteza
Kerteza
Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren. Met onze expertise en ruim 25 jaar ervaring in de gezondheidszorgsector, beschikt u over een strategische partner die deskundig uw organisatievraagstukken oplost en u begeleidt bij complexe verandertrajecten. Bij Kerteza vinden we niet alleen dat de zorg beter moet, we geloven ook dat de zorg beter kan. De zorg wordt steeds complexer en men moet steeds meer realiseren met minder middelen. Daarom is het voor een zorginstelling van cruciaal belang doelstellingen met zekerheid te kunnen waarmaken. Om de daarvoor noodzakelijke veranderingen gestructureerd en efficiŽnt aan te pakken, willen we organisaties in de zorg ondersteunen met het juiste advies en begeleiding. Waarom Kerteza Als u voor Kerteza kiest, kiest u voor een strategische partner die u helpt bij organisatievraagstukken en complexe transitietrajecten. Kerteza zet samen met uw organisatie de stappen die nodig zijn om kosten te besparen, kwaliteit te verbeteren en verspillingen te elimineren. Wij begeleiden organisaties met onze gestructureerde en bewezen aanpak. Voor complexe transities werken wij volgens ons Kerteza-4Fasenmodelģ. Onze aanpak is eenvoudig, biedt houvast en is gericht op het meetbaar verbeteren van kwaliteit, efficiŽntie en productiviteit. Geen dikke rapporten, maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak, die wij binnen iedere organisatie toepassen. Wanneer u de verandering nog extra wil bijzetten, bekijken dan hier ons brede aanbod aan opleidingen. Kerteza zorgt er dus voor dat u alles in huis hebt om uw organisatie efficiŽnt te runnen.
Laatst bijgewerkt: 03-08-2020
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag