Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
12-04-2021 - 13-04-2021
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 2 dagen
Startdatum: 12-04-2021
Einddatum: 13-04-2021
Plaats: Breda

Toegang: Betaald

Kwaliteitsborging van informatietechnologie in laboratoria

Cursus

Wanneer valideert u een digitaal systeem? Wanneer niet? Wat kan de leverancier bijdragen? Hoe verloopt een validatieproces van een digitaal systeem? En hoe onderhouden we in kwaliteitsopzicht een digitaal systeem? De cursus past binnen de kaders van een goed beheerd zorgsysteem (GBZ) zoals we die kennen binnen laboratoria en de zorgsector.

U bent
Hoofd van een laboratorium, beleidsmaker, kwaliteitscoördinator, (hoofd) analist of IT-medewerker

Inhoud
1.Aan de hand van normeisen vertellen we hoe belangrijk het is dat u van digitale systemen aantoont dat ze voldoen aan de norm.
2.Welke systemen moet u valideren en borgen? Hoe ver gaan we daarbij? We hebben een indeling gemaakt die u helpt met inzicht in de complexiteit van digitale systemen. Wat zijn de risico’s en hoe groot zijn die?
3.We maken de stap naar de praktijk: hoe bouwt u een validatiedossier op? Wat is de levenscyclus van een digitaal systeem? In de verschillende workshops ontwikkelt u zelf documenten (bijv. een User Requirement Specification en een Performance Qualification). Ook configuratiemanagement, het managen van wijzigingen en het bijhouden van logboeken komen aan de orde.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag