Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

   

EVENT
24-11-2020 - 26-11-2020
Deel dit event
Soort: Online kennisweek
Duur: 3 dagen
Startdatum: 24-11-2020
Einddatum: 26-11-2020
Plaats: Online

Toegang: Gratis (na registratie)

Life Science - COVID-19 online kennisweek

Online kennisweek

De Life Sciences is een innovatieve sector waarin de ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. COVID-19 heeft binnen de laboratorium technologie veel teweeg gebracht. Tijdens deze online kennisweek vertellen experts, door middel van webinars, over deze ontwikkelingen en innovatieve oplossingen.

Onderwerpen zoals het digitale lab van de toekomst, COVID-19 screening binnen een uur, vijfduizend dagen biobankervaring en de analyse van potentiŽle coronamedicijnen met LC-MS/MS staan op het programma.

Deze week vindt online plaats van 24 t/m 26 november 2020. Deelname is gratis na registratie.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Actuele topics binnen de Life Science & COVID-19 Schrijf nu in voor de online kennisweek
Actuele topics binnen de Life Science & COVID-19
Schrijf nu in voor de online kennisweek Volgende week gaan we van start met de Life Science & COVID-19 online kennisweek. U wordt bijgepraat over actuele topics binnen de Life Science en experts vertellen u meer over de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 binnen het lab. De volgende onderwerpen staan op het programma: * Identificatie-oplossingen voor monsters en hoe dit verwisseling van uitslagen kan voorkomen. * De technologie en maatschappelijke randvoorwaarden van de Ďbedsideí productie van geneesmiddelen. * Vero-celteelt voor vaccinproductie. * Analytische methodes van mogelijke COVID-19 geneesmiddelen in menselijk plasma door LC-MS/MS. * Samenwerking in de strijd tegen COVID-19 * De toekomst van het digitale lab * Verschillende detectiemethoden die kunnen helpen om de verspreiding van het COVID-19 virus onder de bevolking te volgen. * 5000 dagen biobank ervaring. * Reduceren van de doorlooptijd van coronatests door het gebruik van de RT-PCR methode. Aanmelden is kosteloos en kan via
18-11-2020  |  078x  |  Kort nieuws  | 
Life Science & COVID-19 online kennisweek Ontdek praktische tips & innovatieve oplossingen
Life Science & COVID-19 online kennisweek
Ontdek praktische tips & innovatieve oplossingen De Life Science & COVID-19 online kennisweek biedt praktische tips, innovatieve oplossingen, achtergrondinformatie ťn een kijkje in de toekomst. Diverse experts delen hun visie op de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19, het lab van de toekomst en meer. Onderwerpen zoals COVID-19 screening binnen een uur, bedside productie van geneesmiddelen, Vero Cell Cultivation en het voorkomen van verwisselen van uitslagen staan op het programma. Mogen we u tijdens ťťn van de gratis webinars verwelkomen? Bekijk het veelzijdige programma en schrijf u in.
09-11-2020  |  382x  |  Kort nieuws  | 
Het digitale lab - toekomst of realiteit? Volg het webinar tijdens de online week
Het digitale lab - toekomst of realiteit?
Volg het webinar tijdens de online week Tijdens de Life Science - COVID-19 online kennisweek geven Ann-Claire Foetsch en Jan-Hendrick Bebermeier van Eppendorf een presentatie over de toekomst van het digitale lab. Zij vertellen wat er vandaag al mogelijk is in uw laboratorium om de arbeidsomstandigheden te verbeteren door middel van digitale oplossingen: van eenvoudige melding tot volledig geautomatiseerde gegevensverwerkingsstromen. Combineer en profiteer van bestaande apparatuur met digitale bouwstenen om meer tijd over te houden voor het echte labwerk. Dit webinar vindt plaats op woensdag 25 november om 11.00 uur. Deze online week vindt plaats van 24 t/m 26 november. Alle sessies worden aangeboden in de vorm van webinars. Deze kunt u online, vanuit uw thuiswerkplek volgen. Aanmelden is gratis en u maakt zelf een selectie van de webinars die voor u interessant zijn. Bezoek nu de website voor het volledige programma.
28-10-2020  |  112x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag