Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
24-03-2020
Deel dit event
Soort: Workshop
Duur: 1 dag
Datum: 24-03-2020
Plaats: Pascallaan 9 in Lelystad

Toegang: Gratis (na registratie)

Introductie Ankom analyzers

Workshop

Op 24 maart 2020 is bij Dijkstra Vereenigde in Lelystad een workshop georganiseerd van apparatuur van Ankom. Chris Kelley van Ankom zal aanwezig zijn en een korte introductie geven.Vervolgens kunt u de applicatie voor voedingsvezel analyse en/of vitamine analyse in werking zien of zelf een analyse uitvoeren.U kunt hiervoor zelf monsters meenemen, graag maximaal twee per klant.

De focus zal liggen op uitleg en hands-on instructies voor de volgende apparatuur:
* Ankom TFDI voedingsvezel analyzer
* Ankom Flex Analyte Extractor voor de analyse van vitamine A, E, D (en K) en cholesterol, inclusief optie voor totaal vet (hydrolyse en extractie)

Details, agenda en aanmelding via de link rechts hiernaast bij meer informatie
 

Bedrijfsinformatie

Dijkstra Vereenigde B.V.
Dijkstra Vereenigde B.V.
Laboratorium equipment & maatwerk oplossingen Dijkstra Vereenigde is al ruim 60 jaar leverancier van A-merk laboratorium equipment en heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in maatwerk oplossingen tot industriële schaalgrootte. Onze professionals zijn bedreven in maatwerk projecten, die variëren van inloopovens tot droogkamers met transportwagen. Daarnaast beschikken onze professionals over gedetailleerde productkennis waardoor zij u optimaal van dienst kunnen zijn bij het ontwerp, de productie, de aanschaf, de installatie en het onderhoud van uw laboratorium equipment. Bekijk hier onze reeds gerealiseerde maatwerk projecten. Service & Kwaliteit Onze service afdeling “de TSA” is een deskundig team dat door jarenlange ervaring bijdraagt aan de optimale werking conform de fabrieksspecificatie van uw laboratorium equipment. Daarnaast worden onze technici jaarlijks door fabrikanten getraind om het service level op een hoog niveau te houden. Merken & Producten Dijkstra Vereenigde is leverancier van ruim 40 A-merken laboratorium equipment. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Uit ervaring weten onze professionals dat deze fabrikanten garant staan voor de levering van kwalitatief hoogwaardige apparatuur met de focus op functionaliteit en een lange levensduur. Bekijk hier onze merken. Dijkstra Vereenigde organiseert regelmatig workshops samen met onze leveranciers om onze kennis met u te delen. Actieprijzen en informatie over onze producten zijn te vinden in onze webshop.
Laatst bijgewerkt: 13-09-2019

Gerelateerde berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag