Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
07-09-2020
Deel dit event
Soort: Cursus
Duur: 3 dagen
07-09-2020 in Breda
30-11-2020 in Breda

Toegang: Betaald

Inleiding in de HPLC (Niveau 1)

Cursus

De cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) leert u de basisprincipes van de HPLC toepassen in de praktijk. De opbouw van instrumenten en soorten kolommen voor HPLC kent voor u geen geheimen meer, onder andere door het uitvoeren van experimenten op verschillende
HPLCís.

Waarom de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1)

Als u weinig ervaring heeft met HPLC, maar u werkt er wel dagelijks mee (of gaat ermee werken) dan biedt deze cursus u veel houvast. U leert de basisprincipes van de HPLC, de opbouw van instrumenten en soorten kolommen voor HPLC. Dit doet u niet alleen in theorie, maar u gaat ook practicum uitvoeren op verschillende merken HPLC apparatuur. Na afloop van deze cursus kunt u beter communiceren met collegaís en klanten over de belangrijkste aspecten van HPLC.

Voor wie is de cursus Inleiding in de HPLC (niveau 1) bedoeld
U bent een laboratoriummedewerker op (K)MLO of HBO niveau, die nog maar kort werkt met HPLC. U wilt graag uw inzicht en praktische vaardigheden op gebied van HPLC verbeteren. U wilt een beter begrip krijgen van scheiding en kolommen voor HPLC, kwantitatieve analyses en de bijbehorende apparatuur en mobiele fasen.

Het programma
In deze cursus leert u de achtergronden van de volgende facetten van HPLC:
+ korte algemene inleiding chromatografie
+ instrumentatie voor HPLC
+ kwalitatieve en kwantitatieve analyse
+ kolomsoorten
+ mobiele fasen voor HPLC
+ reversed phase vloeistofchromatografie (RPLC)
+ isocratische en gradiŽntelutie

Methodiek

Na korte theoretische inleidingen over de basisprincipes van HPLC gaat u aan de hand van experimenten zelf aan de slag op ons eigen cursuslaboratorium. Dat doet u in kleine groepjes onder deskundige leiding van onze ervaren praktijkdocenten en met state-of-the-art instrumenten. Door deze opzet wordt u voortdurend geprikkeld na te denken en leert u bijna spelenderwijs de achtergronden van de HPLC. Aan het eind van de cursus doet u een korte toets, zodat u uw eigen vorderingen kunt beoordelen.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag