Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
06-02-2020
Deel dit event
Soort: Open dag
Duur: Een middag
Datum: 06-02-2020
Plaats: Zevenhuizen (ZH)

Toegang: Gratis (na registratie)

Week van de circulaire economie 2020 bij LabMakelaar

Open dag

Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 vindt in Nederland de week van de circulaire economie plaats. Diverse ondernemers organiseren allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie.

Op donderdag 6 februari openen wij een middag (13.00 - 17.00 uur) onze deuren voor een uniek kijkje binnen onze organisatie.
Met een interessant programma over onder andere circulaire economie in het lab, circulair inkopen, circulair en veiligheid, reparatie en onderhoud laten wij u kennis maken met circulaire economie en geven wij u handige tips hoe u uw circulaire steentje bij kunt dragen aan de doelstelling "Nederland Circulair 2050". Daarnaast kunt u achter de schermen kijken tijdens een rondleiding door onze showrooms, onze werkplaats en ons uitgebreide magazijn.

Wilt u binnenkijken bij LabMakelaar of meer weten over circulaire economie in het lab en wat u kunt doen? Meldt u zich dan nu aan door een e-mail met uw gegevens te sturen.
Uw inschrijving wordt door ons bevestigd.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

LabMakelaar Benelux groeit uit haar jasje Verdubbeling magazijnoppervlakte
LabMakelaar Benelux groeit uit haar jasje
Verdubbeling magazijnoppervlakte Sinds juni 2016 zijn wij gevestigd in ons pand aan de Knibbelweg in Zevenhuizen (ZH). Door de enorme groei die LabMakelaar Benelux B.V. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, passen wij niet meer in ons huidige jasje. Inmiddels zijn wij gegroeid naar 10 vaste medewerkers, 5 flex medewerkers, diverse agenten en 3 bedrijfsdivisies: •LabMakelaar (voor laboratorium apparatuur en meubilair) •Laboratorium.shop (voor glaswerk en disposables) •LabForRent (voor huur en verhuur van laboratorium ruimtes) Onze logistieke stroom is zo groot geworden, dat ons huidige magazijn niet meer voldoet. Per 1 januari is het pand van onze buren vrij gekomen en hebben wij de huur hiervan overgenomen. De ruimte gaat door ons gebruikt worden als magazijn, voor de opslag van onze voorraad laboratoriummeubilair. Door de uitbreiding met dit pand, hebben wij de oppervlakte van ons magazijn in 1 klap bijna verdubbeld. De komende weken wordt het pand klaar gemaakt voor gebruik. Zo moet onder
06-01-2020  |  338x  |  Kort nieuws  | 
LabMakelaar en de Week van de Circulaire Economie 2020 Binnenkijken bij LabMakelaar Benelux
LabMakelaar en de Week van de Circulaire Economie 2020
Binnenkijken bij LabMakelaar Benelux Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari 2020 vindt in Nederland de week van de circulaire economie plaats. Diverse ondernemers organiseren allerlei evenementen om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Op donderdag 6 februari openen wij een middag onze deuren voor een uniek kijkje binnen onze organisatie. Met een interessant programma over onder andere circulaire economie in het lab, circulair inkopen, circulair en veiligheid, en reparatie en onderhoud laten wij u kennis maken met circulaire economie en geven wij handige tips hoe u uw circulaire steentje bij kunt dragen aan de doelstelling "Nederland Circulair 2050". Daarnaast kunt u achter de schermen kijken tijdens een rondleiding door onze showrooms, onze werkplaats en ons uitgebreide magazijn. Wilt u binnenkijken bij LabMakelaar Benelux B.V. of meer weten over circulaire economie in het lab en wat u kunt doen? Meldt u zich dan nu aan via onze website. Uw inschrijving wordt door ons bevestigd.
05-12-2019  |  319x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag