Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
21-04-2021 - 22-04-2021
Deel dit event
Soort: Training
Duur: 2 dagen
Startdatum: 21-04-2021
Einddatum: 22-04-2021
Plaats: Rotterdam

Toegang: Betaald

Petrochemische GC Analyse

Training

Als analist binnen een petrochemisch GC laboratorium wilt u zich specialiseren in SimDist en/of DHA analyses. Maak dan gebruik van (één van) de trainingen die Da Vinci Laboratory Solutions biedt. U kunt kiezen uit een DHA en/of SimDist training waarbij u kennis maakt met zowel de basisprincipes als het onderhoud en troubleshooting. Onze trainingen worden gegeven door specialisten met een jarenlange ervaring in de gaschromatografie.

U maakt kennis met de verschillende oplossingen die veel in de petrochemische industrie worden gebruikt. Daarbij worden de systemen van Inlet tot en met detector uitgebreid met u doorgenomen en leert u hoe u verschillende problemen kunt herkennen en oplossen. Voor de rapportage wordt gebruik gemaakt van PetroReporter.

SimDist Training
Tijdens deze ééndaagse training zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:
* Basisprincipes van de SimDist analyses
* Gebruikte Inlets, kolommen en detectoren
* Onderhoud
* Herkennen van problemen en deze gestructureerd aanpakken
* Gebruik van Petro Reporter software voor de diverse rapportages en berekeningen

DHA GC Training
Tijdens deze ééndaagse cursus worden de volgende onderwerpen uitgelegd:
* Basisprincipes van DHA analyses
* Gebruikte Inlets, kolommen en detectoren
* Onderhoud
* Herkennen van problemen en deze gestructureerd aanpakken
* Gebruik van Petro Reporter software voor de diverse rapportages en berekeningen
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Programmeer GC schakelingen met TimeS Software
Programmeer GC schakelingen met TimeS Software
Geprogrammeerde gebeurtenissen op basis van tijd zijn heel gebruikelijk voor GC analyses. Voorbeelden zijn geprogrammeerde kraanschakelingen voorafgaand aan een GC bemonstering en een systeem start/stop functie voor of tijdens de analyse. Met Time Scheduler (TimeS) software, ontwikkeld door Da Vinci Laboratory Solutions, automatiseer je het schakelen van relais, kleppen en het doorlopen van samples sequences voor, tijdens en na de feitelijke run. Toepassingen voor TimeS De DVLS Time Scheduler is een Windows gebaseerde applicatie die het mogelijk maakt om de volgende modules aan te sturen: - een ICP DAS-module om een ​​LAN-gestuurd apparaat te besturen voor relaisschakeling of om sluitingen van ingangscontacten te lezen; - een Vici mpv-module om de VICI multi-positie kranen aan te sturen; - een AFP-kranen module om AFP-kranen aan te sturen; - een Agilent Openlab EZChrom-module die functies toevoegt om runs op EZChrom te starten. Download de flyer voor meer informatie.
04-06-2020  |  553x  |  Productbeschrijving  | 
Rapportage van DHA, SimDist en Gas berekeningen met de DVLS PetroReporter Software
Rapportage van DHA, SimDist en Gas berekeningen
met de DVLS PetroReporter Software Da Vinci Laboratory Solutions heeft de nieuwe versie van PetroReporter-software uitgebracht - een tool om de gegevensverwerking en rapportage voor DHA-, FAME-, SimDist- en gasberekeningstoepassingen te automatiseren. De nieuwe versie van PetroReporter is compatibel met het nieuwste Agilent OpenLAB 2.x Chromatography Data System (CDS). Door de universele opzet van PetroReporter kan de analist gegevens verwerken en rapporteren voor de volgende toepassingen: • ASTM-, DIN-, EN-, IP-, ISO-toepassingen voor gesimuleerde destillatie (SimDist) zoals weergegeven in afbeelding één • ASTM D5134-, D6729-, D6730-, D6733- en D7900-toepassingen voor gedetailleerde koolwaterstofanalyse (DHA) • ASTM, DIN, EN, GPA en ISO gasberekeningsmodules. • EN14103-2012 en ontwerp EN14103-2014-methoden voor het verifiëren van het estergehalte in vetzuurmethylesters (FAME) Multi CDS-compatibiliteit en client- /server configuratie DVLS PetroReporter is compatibel met de volgende chromatografische
02-04-2020  |  608x  |  Productnieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag