Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
07-11-2019
Deel dit event
Soort: Minisymposium
Duur: Een middag
Datum: 07-11-2019
Plaats: Eindhoven

Toegang: Betaald

VCCN Minisymposium Precisie Reiniging

Minisymposium

Omdat vele producten gevoelig zijn voor oppervlaktereinheid met betrekking tot onder andere chemische verontreinigingen, dienen toeleveranciers hun processen hierop aan te passen. Men moet bewust zijn van de specificaties en de daarvoor te gebruiken reinigingsstappen om te voldoen aan de eisen die door de eindgebruiker worden gesteld.

Het simpel aanschaffen van een reinigingsstraat is niet de oplossing. De reinigingsstraat dient uitgerust te zijn met de juiste stappen om daadwerkelijk een schoner product te realiseren. Dat betekent ook dat er een meetprogramma moet zijn die de uiteindelijke kwaliteit valideert.

Op het VCCN Minisymposium Precisie Reiniging verduidelijken toonaangevende sprekers de mogelijke oplossing en is er aandacht voor VCCN Richtlijn 12 over oppervlaktereinheid die momenteel opgesteld wordt. De laatste sessie zal een plenaire discussie zijn over deze richtlijn: product/part cleanliness with respect to particles and chemicals. Tijdens deze sessie krijg je de laatste updates en kun je eventuele opmerkingen en aanmerkingen inbrengen.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag