Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
13-11-2019
Deel dit event
Soort: Seminar
Duur: 1 dag
Datum: 13-11-2019
Plaats: Lelystad

Toegang: Gratis (na registratie)

Thermische desorptie, purge & trap

Seminar

Tijdens deze dag, woensdag 13 november, duiken we samen met u in mogelijkheden van thermische desorptie en purge & trap. Vooral de wetgeving voor de bepaling van vluchtige koolwaterstoffen, bijvoorbeeld lagere detectie grenzen voor naftaleen, zijn op het moment erg in beweging. Naast presentaties over de verschillende applicaties komen ook de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de apparatuur aan bod op deze dag (P&T, SPME m.b.v. CTC, en diverse andere mogelijkheden.).

Tijdens dit seminar zullen presentaties gegeven worden door mensen uit het vakgebied en indien mogelijk ook door eindgebruikers.

Meld u aan door middel van een mail te sturen met als onderwerp 'Vluchtige (P&T/TD) Seminar', onder vermelding van uw naam en wij nemen contact met u op.

Onze seminars en trainingen zullen deels in het Nederlands en deels in het Engels worden gehouden. Indien er niet Nederlandstalige deelnemers zijn, dan zal Engels als hoofdtaal worden gevoerd. De seminars en trainingen vinden plaatsen in het Experience Center in Lelystad.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag