Leveranciers-login
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
24-10-2019
Deel dit event
Soort: Seminar
Duur: 1 dag
Datum: 24-10-2019
Plaats: Lelystad

Toegang: Gratis (na registratie)

(Petro)chem analysers

Seminar

Tijdens deze dag, donderdag 24 oktober, nemen wij u mee in de mogelijkheden van speciale analysers voor deze markt. Aan bod komen o.a. de analysers met een + van Wasson-ECE, zoals de unieke O-FID analyser en diverse gecombineerde GC analysers. Ook zal op deze dag aandacht besteed worden aan GCxGC-FID/QToF applicaties voor de HPI markt en zal aandacht worden besteed aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van on-line oplossingen met onder andere de Agilent micro GC. Natuurlijk zullen de laatste applicatie ontwikkelingen met de VuV Analytics detector tijdens deze dag niet ontbreken.

Tijdens dit seminar zullen presentaties gegeven worden door mensen uit het vakgebied en indien mogelijk ook door eindgebruikers.

Meld u aan door middel van een mail te sturen met als onderwerp '(Petroc)Chem analysers met een + seminar', onder vermelding van uw naam en wij nemen contact met u op.

Onze seminars en trainingen zullen deels in het Nederlands en deels in het Engels worden gehouden. Indien er niet Nederlandstalige deelnemers zijn, dan zal Engels als hoofdtaal worden gevoerd. De seminars en trainingen vinden plaatsen in het Experience Center in Lelystad.
 

Bedrijfsinformatie

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag