Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
25-06-2019
Deel dit event
Soort Analytisch seminar
Duur Een middag
Datum 25-06-2019
Plaats Rotterdam

Toegang: Betaald

Benelux Lipid Network

Analytisch seminar

Anaspec Solutions verzorgt de presentatie voor de NMR technieken op deze bijeenkomst. In de ruimte zal een compleet geautomatiseerde NMR meetopstelling staan. NMR is met name voor bepaling van vast vetgehalte zeer bekend binnen de branche. Er komen twee wetenschappelijke presentaties aan bod die ingaan op NMR en aansluitend volgt er nog een uitgebreide technische toelichting door de automatiserings specialist de heer Mirco Hengst. Het is ook mogelijk om diverse nat chemische analyses te automatiseren en u kunt ook de Lipid Quant FT-NIR spectrometer automatisch inzetten voor de analyses als het Joodgetal en peroxyde getal

Anaspec Solutions is al bijna 25 jaar actief in de eetbare olien sector en heeft zeer specifieke kennis opgedaan en ook diverse instrumenten en kennis ontwikkeld. Mede hierdoor kunnen we o.a. NMR, FT_IR, FT_NIR, natchemische technieken en DSC instrumenten aanbieden.

Het applicatie team met compleet modern uitgerust laboratorium heeft ons in staat gesteld om voorheen onmogelijke toepassingen wel succesvol te kunnen implementeren. Het Quant platform en onze unieke monsternames met het onderhoudsvrije karakter heeft ertoe geleid dat verschillende grote gecertificeerde primaire laboratoria deze techniek inzetten voor haar klanten. Met deze nieuwe strategische samenwerkingsverbanden kunnen wij in de eetbare olien en vetten, ruwvoeder en mengvoeder industrie een optimale waarborg garanderen met remote service dan wel via Cloud- achtige toepassingen.
 

Bedrijfsinformatie

Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions BV
Anaspec Solutions B.V. is de directe gesprekspartner van de Benelux voor onze fabrieken, AMS-Alliance, Brookhaven Instruments Inc., Ambivalue BV, Q-Interline SA, Behr GmbH, ABB BV, Oxford Instruments Ltd Linseis GmbH en Magritek GmbH. Anaspec Solutions B.V. is een leverancier van kwalitatief hoogstaande lab- en procesapparatuur en is opgericht eind 2004, door twee ondernemers met ieder hun specifieke achtergrond en kennis. De combinatie van deze twee, brengt (proces)technische, statistische en commerciŽle kennis samen. Beide ondernemers hebben in hun ruim 30 jarige werkervaring een enorm netwerk opgebouwd, hetgeen op een efficiŽnte wijze binnen de onderneming wordt toegepast en zo optimaal mogelijk wordt benut. Anaspec Solutions B.V. is opgericht om tot meer adequate en klantgerichte oplossingen te kunnen komen. Wij bieden een breed scala van oplossingen aan, van natchemische, primaire technieken tot aan specialistische instrumentele technieken. Sinds 2012 is er een modern onderzoekslaboratorium bijgekomen en is het team daarna sterk uitgebreid met sales, service engineers en binnendienst medewerkers. Door gebruik te maken van een nieuwe compleet ingericht onderzoekslaboratorium en hier o.a. NMR, FT-NIR en deeltjesgrootte testen gedaan kunnen worden, hebben wij een belangrijke stap gemaakt om nieuwe toepassingen samen met de eindgebruiker tot een succes te maken. Laborama, NMR DG en FHI zijn branche verenigingen waar wij lid van zijn. Wij organiseren vaak ook zelf seminars.
Laatst bijgewerkt: 03-06-2019

Gerelateerde berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag