Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
07-03-2019
Deel dit event
Soort Workshop
Duur 1 dag
Datum 07-03-2019
Plaats Wageningen

Toegang: Gratis (na registratie)

Workshop Microbiologie en Data Science 2019

Workshop

Op donderdag 7 maart 2019 organiseert FHI branche Laboratorium Technologie in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie (KNVM) en het NIOO-KNAW een workshop over microbiologie en data science.

Voor deze workshop zijn we te gast bij het NIOO-KNAW, het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) in Wageningen. Het programma start om 11.00 uur en omvat 4 lezingen, een rondleiding bij de labs van NIOO-KNAW, een informatiemarkt en diverse mogelijkheden tot netwerken.

Paul Bodelier en Fleur Gawehns van het NIOO-KNAW gaan in op de ontwikkelingen in microbial ecology, het gebruik van NGS en de inzet van bioinformatica bij het instituut. Rob Hooft van DTL geeft een presentatie over FAIR data en Peter Boogaard van Industrial Lab Automation sluit de dag af met een presentatie over het toepassen van FAIR in de praktijk.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij deze workshop. Deelname is kosteloos voor analisten, researchers en labmanagers werkzaam op het lab. Van distributeurs en leveranciers vragen wij een bijdrage van Ä 95,- exclusief btw. Gezien de locatie en de interactieve setting is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 80 personen.

Aanmelden kan via de online registratiemodule, vol = vol.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag