Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

EVENT
26-03-2019
Deel dit event
Soort: Congres
Duur: 1 dag
Datum: 26-03-2019
Plaats: Den Bosch

Toegang: Gratis (na registratie)

LabAutomation 2019

Congres

Op 26 maart 2019 vindt de 11de editie van LabAutomation plaats bij 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch.

De toenemende technische mogelijkheden van automatisering, robotisering en de software bieden kansen voor laboratoria om efficiŽnter te werken en de kwaliteit te vergroten. LabAutomation geeft de gelegenheid om in ťťn dag goed en volledig geÔnformeerd te worden over automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen de laboratoria.

LabAutomation is dť plek om kennis en ervaringen uit te wisselen met gespecialiseerde leveranciers en met geautomatiseerde labs die voorop lopen.

LabAutomation wordt georganiseerd door de branche Laboratorium Technologie van FHI, federatie van technologiebranches in samenwerking met vooraanstaande leveranciers van laboratorium producten. De deelnemende bedrijven kunt u bezoeken op de marktplaats om kennis te vergaren en te netwerken.
 

Bedrijfsinformatie

Gerelateerde berichten

Een blik in de toekomst van laboratorium automatisering Bezoek de lezing tijdens LabAutomation 2019
Een blik in de toekomst van laboratorium automatisering
Bezoek de lezing tijdens LabAutomation 2019 Hoe ziet de toekomst van Lab Automation er uit in de drug discovery-markt? Niemand weet het precies. Waar gaan we naar toe met technologieŽn als artificiŽle intelligentie en machine learning? En wat te denken van data opslag in de cloud, privacy en security. Hoe gaat de life cycle van een monster er in de nabije toekomst uit zien en hoe gaan we samenwerken met robots? Genmab, een internationaal opererend biotechnologiebedrijf, is gespecialiseerd in het creŽren en ontwikkelen van onderscheidende therapeutische humane antistoffen voor de behandeling van kanker. Het Lab Automation-team binnen Genmab is verantwoordelijk voor de mensvriendelijke automatisering van laboratoriumprocessen. Daarbij worden cutting edge technologieŽn geÔntroduceerd en onderhouden. Het verwerken en delen van data staat daarbij centraal. Automatisering vormt een spilfunctie in state-of-the-art geneesmiddelenontwikkeling. Martijn Bosch, Lab Automation expert bij Genmab, neemt u mee in hun visie
12-02-2019  |  069x  |  Kort nieuws  | 
Workflow-optimalisatie en controle, hoe doet u dat? Bezoek de lezingen tijdens LabAutomation 2019
Workflow-optimalisatie en controle, hoe doet u dat?
Bezoek de lezingen tijdens LabAutomation 2019 Workflow-optimalisatie, ISO en certificeringen, kwaliteit en continuÔteit, allemaal zaken waar u dagelijks mee te maken krijgt in uw lab. Maar hoe regelt u dat nu zo goed mogelijk waardoor u in controle bent en blijft? Tijdens LabAutomation vertellen twee vakgenoten hoe zij het aanpakken. Tom Groot-Zevert van Medlon geeft zijn visie op en aanpak van audits en certificeringen. Rob Hukema presenteert hoe EMMTEC | services vijf optimalisatie-programmaís heeft vertaald naar een software-oplossing. In control zijn en vooral ook in control blijven, dat is wat Medlon, leverancier van medische laboratoriumdiagnostiek, wil bereiken. Tijdens zijn presentatie deelt Tom Groot-Zevert, Kwaliteitsfunctionaris bij Medlon, zijn visie en aanpak op audits en certificeringen, zoals de ISO 15189-norm. Hierbij gaat het Medlon niet alleen om gecertificeerd te worden maar vooral ook om het te blijven. Voor overzicht en inzicht in resultaten van (uitgevoerde) audits en inspecties en voor
07-02-2019  |  073x  |  Kort nieuws  | 
MAXUS MEDIA
LABinsights.net LABinsights.de LABinsights.nl
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
SERVICE EN CONTACT flag